Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
ова го зимам со резерва .... пошо ти викаше дека ако не освои јувентус титула е местено да способноста за расудување и перцепцијата на реалноста ти се сомнителни во најмала рака

А ти голем мислителу и филозофу кога ќе видам дека ме цитираш ме фаќа голема серка, пошто си најголем запек во чмарот што цело време ми го тупи за тоа што сум го кажал лани ...

А ти голем мислителу и филозофу кога ќе видам дека ме цитираш ме фаќа голема серка, пошто си најголем запек во чмарот што цело време ми го тупи за тоа што сум го кажал лани ...

срцка тој ... се расплака

срцка тој ... се расплака
Остај го, не гледа убаво. Не знам како мене ме нарече искомплексиран, кога фан на Милан ги зеза Јувентус и после фан на Јувентус поставува слика против Интер... Фак д лоџик...

Па дека си тврдо го*но, запек у гз :love:

е ова е твоето ниво на култура ... лаги, клевети и безобразлук. ти живееш во едно лошо време и мислиш дека со купување судии и утакмици може да се освои титула.

можеби е правилна одлука, но тоа само потврдува дека лигата продолжува да тоне ..
Па поради тоа мора да се реагира на некој начин за да застане лигата повторно на здрави нозе.

Па поради тоа мора да се реагира на некој начин за да застане лигата повторно на здрави нозе.
А кој ги тераше воопшто да ја зголемуваат на 20 не разбирам. Германската остана на 18, и е моментално финансиски најстабилна и најпрофитабилна во цела Европа, а воедно гледај и колку квалитетни тимови испраќаат во Европа.

е ова е твоето ниво на култура ... лаги, клевети и безобразлук. ти живееш во едно лошо време и мислиш дека со купување судии и утакмици може да се освои титула.

(y)

Малце провокација :D
485034_391891774218536_1748409515_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom