Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Sea da placat navivacite na Napoli da , ama ovie Bilan shto pravat? shto sakaat?

Neli za opstanok se borite :pos:

И после овај онај им е крив кога им ги одземаат скудетата и ги праќаат во сериа б.

Чист гол поништен за Катанија што не значи одма серија б и уште 100000 другии теории.Срамота за судењето не ми се ни гледа натпреварот сега (n)

Сега ќе почне да комепнзира во други и уште повеќе ќе ја сјебе утакмицата.

a napoli koga igraa protiv katanija na katanija od 2 min crven im dadoa sto ne kenjata za toa ili nemate sea druga rabota, ovie od milan neznam sto se bunat se borat za opstaok i si dadoa gol od ofsajd

За вчера - судиска грешка, за денеска - местено и 4 страни се напишале :tapp:Стара песна од лани.
crying-baby-tired-mom.jpg

Се дешават, кој е крив шо судиите во Италија се заникаде, гледајте и претходните кола колку грешки направија, не само кога играт Јуве, Милан или Интер;)

a napoli koga igraa protiv katanija na katanija od 2 min crven im dadoa sto ne kenjata za toa ili nemate sea druga rabota, ovie od milan neznam sto se bunat se borat za opstaok i si dadoa gol od ofsajd
Ти трај прво научи колку е часот па коментирај за фудбал. Да не ти кажевме дека телма го вратиле за еден час наназад немаше ни да ја гледаш. :) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom