Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
jas sum izmislil koka kola za tebe u fudbal...
Тоа што го избегнуваш одговорот јасно ми дава до знаење колкав ти е капацитетот но пичи си бе Амди,што те вртам xD

Утре ќе ти текне да ги лажеш тука дека и црнец си бил...:ROFLMAO:

Шта је бре мишеви, одма по киксот се јавувате. Ќе ве видам утре после 22:30 дали ќе сте тука:)

Шта је бре мишеви, одма по киксот се јавувате. Ќе ве видам утре после 22:30 дали ќе сте тука:)

е добро де ... мора малку зафрканција , олабавете се малце и вие и така до утре ќе се заборави и ББиланезите и Шинтерашите си имаат свои маки. настрана заебанција една победа против челзи или шахтјор би била доволна (нордсјеланд ја рачунам ко добиен веќе во торино :) )

Ние и да кикснеме не е страшно ние неаме тим...Вие сте шампиони на италија вие треба да имате јак тим.... за вас е страшно...

е добро де ... мора малку зафрканција , олабавете се малце и вие и така до утре ќе се заборави и ББиланезите и Шинтерашите си имаат свои маки. настрана заебанција една победа против челзи или шахтјор би била доволна (нордсјеланд ја рачунам ко добиен веќе во торино :) )
Абе и оваа ја рачунавме добиена но ... важно си одморивме неколку играчи :pos:

Едвај чекам да дојде вторник и среда. Темава е врв. Само не ми е јасно од каде искачаат момциве. :pos:

500 си изгубив за Јуве, ајде Шампиони во Италија, со Челзи нерешено, им требаат поени... сигурно ќе тепаат... па и кај вас на форум „ќе ги газиме со овај состав...“... на крај се посраа со нфјеснјднмјвнсбфсдјбфсб

Асамоа, Лихштајнер и Бардзали :)
Цетрални бекови имате доста па океј е а за Лихштајтер нз,мене ми е препотентно копиле што само иде по судијата и плаче ко пизда,треба Исла полека да го уигрувате таму десно,Асамоа се покажува супер и одмор би му дошол таман,не приметив дека Де Чеље стартувал прееска.

Цетрални бекови имате доста па океј е а за Лихштајтер нз,мене ми е препотентно копиле што само иде по судијата и плаче ко пизда,треба Исла полека да го уигрувате таму десно,Асамоа се покажува супер и одмор би му дошол таман,не приметив дека Де Чеље стартувал прееска.
Ја би повеќе за Касерес него Исла или Лихштајнер :) Се осеќа дека фали напаѓач што може да реши утакмица али тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom