Џони Вајсмилер
Don't share my food
eve igrase protiv pojak protivnik, i go ispusi posteno
па така е ама сеуште нема почнато сезоната на ајварот за да научевте некој рецепт..ќе треба да чекате средина на септември јбг!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve igrase protiv pojak protivnik, i go ispusi posteno
Море, море која омраза како од татка ти да е Интер, во тешки филмови влегувате тие во Милано што се родени не забегуваат вака.оооо гробари едни, да не ви свират пенал секое коло ќе се довлечкате пак до серија Б....
Некако ќутите како пичиња за пеналов за интер, или мижи асан да ти баам е работава.....
Дигајте чалами, колку ви душа сака, цел живот ќе си памтите како сте навивале за други клубови само да падне Интер, пошто вашиот клуб имаше попаметна работа тогаш, да освојува второлигашки трофеи.
Годинава Рома може да направи сметни за титулава, убав фудбал играат, честитки што го плеснаа Интер.Горе долу другиве тимови тука се немаат некои промени, Лацио и Наполи би требало за 3то место да се борат и подобро тие во ЛШ него ли Удинезе кој го испустува излезот во Европа.Катанија стандард домашна екипа, Сампдорија тврд орев ќе бидат.Фиорентина ништо од залетувањето сепак со доодени не се прави тим за нешто поголемо а другиве екипи ситна боранија се.Интер и Милан од 5до7 место доста им е.
Де бе брат, неможе сите исто да мислиме.Има време онаму во мај ќе видиме кој е во право.Ај сеа мавни си уште една шлаканица и легни си касно е.
И за тебе истото важи.Многу си контрадикторен![]()
Море, море која омраза како од татка ти да е Интер, во тешки филмови влегувате тие во Милано што се родени не забегуваат вака.
Годинава Рома може да направи сметни за титулава, убав фудбал играат, честитки што го плеснаа Интер.Горе долу другиве тимови тука се немаат некои промени, Лацио и Наполи би требало за 3то место да се борат и подобро тие во ЛШ него ли Удинезе кој го испустува излезот во Европа.Катанија стандард домашна екипа, Сампдорија тврд орев ќе бидат.Фиорентина ништо од залетувањето сепак со доодени не се прави тим за нешто поголемо а другиве екипи ситна боранија се.Интер и Милан од 5до7 место доста им е.
оооо гробари едни, да не ви свират пенал секое коло ќе се довлечкате пак до серија Б....
Некако ќутите како пичиња за пеналов за интер, или мижи асан да ти баам е работава.....
Дигајте чалами, колку ви душа сака, цел живот ќе си памтите како сте навивале за други клубови само да падне Интер, пошто вашиот клуб имаше попаметна работа тогаш, да освојува второлигашки трофеи.
![]()
Бруки![]()
Најутепани стадиони има Италија,а до пред некое време Серија А важеше за најдобра лига во свет.Моментално стадиониве им се минимум 10 класи подоле од оние на Англичаните и Германците.Во Англија дури и оние екипи што се во долниот дел од табелата имаат каде каде подобри терени од жабариве,а Бундес лига не пратам многу па затоа не можам да коментирам но од тоа што сум го гледал и таму терените се многу подобри од Италија.Единствено од оваа лоша група може да се издвојат терените и стадионите на Милан/Интер,Јувентус и Лацио/Рома.
Единствено од оваа лоша група може да се издвојат терените и стадионите на Милан/Интер,Јувентус и Лацио/Рома.
Не баш, последно оправање на терени беше за светското 1990. После тоа беа добри ама поминаја 20 години а ретко кој нешто реновирал.Италија одсекогаш имала лоши терени, погледај малце постари снимки ќе забележиш.
Италија одсекогаш имала лоши терени, погледај малце постари снимки ќе забележиш. Разликата ја правеа играчите кои играа во лигата, затоа беше најквалитетна
Никако, сакав уште од прееска да пишам, всушност уште од натпреварот Милан - Сампдорија. Бев зачуден како е можно тревата да е до толку лоша после реновирањето на теренот со високо квалитетна трева, некоја мешавина на вештачка со природна. Исто така и вечерва теренот беше ужас, недозволиво лош.
Браво Рома, со среќа победа и да ви се множат. Каква игра човече, стварно алал да ви е!
Не бев убеден, и да јас сум тој што ќе носи аватар од РомаМислам дека ти беше тој што беше убеден дека ќе не победите и сакаше да се кладиш со нас во ставање аватар нели ? Баш ми текнува и во нашиот Фан клуб Рома истото го објави.
1:3
Avanti Roma !!!