Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
исто е да ти понудат 25 и 46 милиони :) Добро ти иде математика....... :) Иначе Берло колку шо има освоено за милан 3ца ваши пресдатели заедно немаат :) така да Берло увек ќе биде херој....
Ovoj Berlo koga saka si poigrava so vas navivacite. Nemam vreme da ti najdam video koga vi otide Kaka , kako postojano tvrdese NEMA DA ODI , posle site znaeme sto bidna , isto i ova god. so Tiago&Ibra .. Ti voopsto ne ja poznavas familijata Agnelli , Gianni , Eduardo , Umberto , Andrea , pa mi zboris mene za Berlo a.site znaeme kakov e , kolku samo vlozil vo Milan.no ti go gledas Milan od vremeto na ukrainecot Sheva 2003 i ponataka :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Conte goes to full betting trial

Juventus Coach Antonio Conte has refused to negotiate another plea bargain, so goes to a full betting trial and faces a potential 15-month ban.
Брат а бе ти дремеш прв да дознаеш и да постираш за Конте:D ако нека го суспендираат 15 месеци бар вие ќе бидете задоволни и нема да мрчите.. али ако ве тепаме и без Конте скријте се:)

Конте нема да прифати спогодба тоа е сигурно.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Claudio Zuliani
Fratelli e sorelle è ufficiale, Antonio Conte non patteggia e quindi si va allo scontro in aula.
Decisione presa dopo il rigetto di ieri della commissione al primo patteggiamento.
Decisione rischiosa , si va ad un processo rapido e con risicate possibilità difensive ma, a questo puntro, il nostro allenatore vuole andare fino in fondo.
Il pericolo è di saltare la stagione nel suo complesso..sperem in ben!
1-2-3 stella..vincere è l'unica cosa che..Conte!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ovoj Berlo koga saka si poigrava so vas navivacite. Nemam vreme da ti najdam video koga vi otide Kaka , kako postojano tvrdese NEMA DA ODI , posle site znaeme sto bidna , isto i ova god. so Tiago&Ibra .. Ti voopsto ne ja poznavas familijata Agnelli , Gianni , Eduardo , Umberto , Andrea , pa mi zboris mene za Berlo a.site znaeme kakov e , kolku samo vlozil vo Milan.no ti go gledas Milan od vremeto na ukrainecot Sheva 2003 i ponataka :)
Милан го глеам од времето на Веа Бобан И компанија.... ти реков 3ца преседатели на јуве немаат освоено толку колку шо само Берло има сам овие 26 години ...
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399543_431192040253148_774443829_n.jpg еве дали берло не давал пари за милан.... Над 250 милиони за 10 трансфери....

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Милан го глеам од времето на Веа Бобан И компанија.... ти реков 3ца преседатели на јуве немаат освоено толку колку шо само Берло има сам овие 26 години ...
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399543_431192040253148_774443829_n.jpg еве дали берло не давал пари за милан.... Над 250 милиони за 10 трансфери....
добро бе па ти не замарај ,ко мало дете ! колку освоил Берлускони кур ме боли!!!

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251

Juve pak ima poise osvoeno od milan, a sega forata e sto treba tie dolgovi da gi vrati sto daval 250 milioni i samo ke prodava i poslabo kekupuva taka da od sea moze da se nadevata na nekoja prijatelska da tepate so sudii kako so chelsea pred nekoj den hahaha

G

grande-juve

Гостин
2-3 интерсни делчиња од денешните изјави Ањели и на адвокатите на Конте...

-Каробио на испрашување на 19 јануари не го спомнал Конте дека е поврзан, ама му текнало да го каже на 29 февруари.
-Зошто другите 23 играчи од Сиена не се обвинети за непријавување наместен меч? Тие го кажуваат истото што и Конте, ама само Конте е обвинет. Палаци верува само на Каробио, другите биле ирелевантни.
-Ањели: “Ова што се случува е парадоксално и не може да биде прифатено.
Повеќе тука, Juventus attack 'dictatorial' FIGC, Conte lawyers attack Carobbio
И уште еднаш, Конте од почеток тврди дека е невин, тоа што се согласи по препорака на адвокатите за казна од три месеци не значи дека е крив, Конте одбил нова спогодба, оди на целосно судење со изјава дека е невин.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Juve pak ima poise osvoeno od milan, a sega forata e sto treba tie dolgovi da gi vrati sto daval 250 milioni i samo ke prodava i poslabo kekupuva taka da od sea moze da se nadevata na nekoja prijatelska da tepate so sudii kako so chelsea pred nekoj den hahaha
хаха од што сте вие чисти секогаш сте под истрага...... :) Уште бе ве боли што ги тепавме Челзи со 2 тим...а вие едвај 1-1 со вердер извадивте?? ако плачете уште да ви купиме марачиња.... :) ај ако нишо друго Конте Лига на шампиони само на телевизија ќе гледа заедно со бонучи...ОД ШТО СЕ ЕПТЕН ЧИСТИ И НЕ МЕСТАТ :)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
хаха од што сте вие чисти секогаш сте под истрага...... :) Уште бе ве боли што ги тепавме Челзи со 2 тим...а вие едвај 1-1 со вердер извадивте?? ако плачете уште да ви купиме марачиња.... :) ај ако нишо друго Конте Лига на шампиони само на телевизија ќе гледа заедно со бонучи...ОД ШТО СЕ ЕПТЕН ЧИСТИ И НЕ МЕСТАТ :)

gledam deka si glup pa ke ti stavam ignore.... Konte ne mesti tuku odbil da mesti i ne prijavil, steta sto ne si dovolno inteligenten toa da go svatis, i kako ssto kazav od sega samo na prijatelski moze da se raduvate bravo gi tapvte chelzi na prijatelska so 1 gold od ovsajd bravo , baska toa vi bese prv sostav zaboravi izlea deka ibra ne igra za vas vise, samo kasano go nemase , a Juve so Pola mladinci i 2r sostav na prijatelska nereseno zavrsi protiv prv tim na benfica koj gi tepaa manchester utd i real madrid 5-2, aj pozz

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
gledam deka si glup pa ke ti stavam ignore.... Konte ne mesti tuku odbil da mesti i ne prijavil, steta sto ne si dovolno inteligenten toa da go svatis, i kako ssto kazav od sega samo na prijatelski moze da se raduvate bravo gi tapvte chelzi na prijatelska so 1 gold od ovsajd bravo, a Juve so Pola mladinci i 2r sostav na prijatelska nereseno zavrsi protiv prv tim na benfica koj gi tepaa manchester utd, aj pozz
Браво ПАМЕТЕН незнаев дека Видал Пирло Маркисио Буфон Џиовинко матри асамоа лихштајнер Бонучи ви се младинци....бреј....башка и 2 тим ...хаха бар прати го тимот за кој навиваш пред да коментираш глупости.... хахаа голема работа ги тепале манчестер...Милан ги тепаше Челзи они барса ги тепаа ако глеаме така.. :) Само во вашите глави Конте не местел.... :) Ако во Ќелијата ќе му стават тв....да глеа фудбал ако нишо друго дур пие кафе со бонучи :)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Браво ПАМЕТЕН незнаев дека Видал Пирло Маркисио Буфон Џиовинко матри асамоа лихштајнер Бонучи ви се младинци....бреј....башка и 2 тим ...хаха бар прати го тимот за кој навиваш пред да коментираш глупости.... хахаа голема работа ги тепале манчестер...Милан ги тепаше Челзи они барса ги тепаа ако глеаме така.. :) Само во вашите глави Конте не местел.... :) Ако во Ќелијата ќе му стават тв....да глеа фудбал ако нишо друго дур пие кафе со бонучи :)

nub eden, Bufon branese 1 poluvreme, Markizio iskoci u 25 minuta radi povreda, od koga Asamoa e prva postava on vcera dojde isto i Giovinco, Lihstainer igrase centralen bek ebate, marone koj e sredina igrase centralen isto, koga ne si gledal sto jades govna samo

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
Се гледа дека многу го пратиш процесот на судење
и патем додека "дискутираш" со нас гледај одвреме-навреме во твојот фан клуб Берлускони да не го продал Абате на ПСЖ :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
nub eden, Bufon branese 1 poluvreme, Markizio iskoci u 25 minuta radi povreda, od koga Asamoa e prva postava on vcera dojde isto i Giovinco, Lihstainer igrase centralen bek ebate, marone koj e sredina igrase centralen isto, koga ne si gledal sto jades govna samo
и 1 мунита да играле битно играле...сеа мене ме заболе кој на која позиција играл али битно сите играчи што ги набројав играле...од младинци 1 дали има шо играл....глеј си ги утакмици пред да тропаш глупости

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom