Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Бооо кој местачи еј.

9ks9jo.jpg

П.С. На Дида ампутирани му се рацете бе?

ај бе доста милан местачки како да не пффф глупости :pos2::pos2:

Сепак x у 2, пак добар коефициент е . :smir:

Шала на страна, како беше можно ова да се деси :| .

2 у x е. Добро се браневме се додека Абате не доби црвен, после почнаа да ги шетаат по крила, а и Силва требаше поагресивно да реагира. Да беше Неста на таа топка можеби сега ќе се радувавме.

Е ај сеа ...

Ако им речеш МЕСТАЧИ , ке те убедуваат дека не местат .....
Ако им речеш ТАПА дека се , дека не ги бива и дека ке играат куп на УЕФА иднава година ....пак ке те убедуваат дека се најјаки и дека Фестер со миксетата на ЛШ ке ги спасел ...:smir:

пс:ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ПАЦЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Инфаркт завршница :pos2::pos2::pos2::pos2:

Пацери сега како вие,се симнавте на земја ??:pos2::pos2::pos2:

Добри спонзори имате не викам не :pos2::pos2:

Toчно, ќе победи можеби Билан:vozbud:

И тебе те заебаа местачиве, 2-Х ја свртија, секоја им чест, тоа само тие го можат:vozbud:

:pos::pos: Не им е срам 4 да местат по ред, тоа го нема ни во Мак 3 лига.
Не знаев дека олку сте преокупирани со Милан.

2 у x е. Добро се браневме се додека Абате не доби црвен, после почнаа да ги шетаат по крила, а и Силва требаше поагресивно да реагира. Да беше Неста на таа топка можеби сега ќе се радувавме.
Да да, 2 у x, уште поголем коефициент е вака :) .

Пак, да не влагам у групава што се сити, лошо ептен за Милан, ова е рамно на пораз зашто у последни минути 2 гола примија, ептен деморализирачки делуваат ваквите моменти, јес да Наполи гости е тиња за големиве екипи, али 0-2 у 90та а не победиле е рамно на пораз .

Јебига, идемо даље . . .

п.с. Неста имаше повреда пак со носот или друго беше во прашање ?

И што имате толку негативно во поразот ? барем знам дека со Наполи сме изиграле нерешено иако во последните минути избегаа трите бода.. со јаки тимови да правиме вакви киксови да оправдаш али со некои леви кога ќе испаднат како Киево е од тие ми е мака.

Хејтери :bip:

А управата на лацио кај ке спие вечер?

Ќе ги пакуваат куферите вечерва ќе патувале во Сериа Б.

Не знаев дека олку сте преокупирани со Милан.
Јас искрено не сум преокупиран, си правам интересно да ми е, а ми е мнооооооооооооооооооооогу интересно фала му на господа и bwin:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom