Ф
Флеш
Гостин
Искрено и тоа му е целта ... ми се допаѓа кај Сергеј шо тоа сака да биде направено добро,добро направено до крај ...ако се вложува пари,добро искористени, човеков има чуство за работа,затоа и станал успешен богат,знае што сака,го зема и не прави играчка од него ... Јас би додал и да направи врски за школи со нашиве фудбалски клубови во Австралија и Северна Америка,као шо направи Динамо З, пример, Престон,супер младинска има во Австралија,рудник на доста македонски фудбалери во Ози,Огненовски,најдобар во Азија ... имаат одлични врски со Шалке исто преку навивачи,зошто не соработка ... значи целосно да се посветат на младинска фабрика на фудбалери .... Негативна критика е шо премногу се форсираат од Србија странци,едностано маана е голема ... можеби су ригорозен ќе повторам,но националист сум за зачувување на домашното ...Нека се фокусираат на изградба на тренинг-центри,да се фокусираат на децава,и нека се позанимава малце со тоа што во младинскиве тимови,па и некои од резервиве у прв тим се со врски,не ќе е лошо да се искорне тоа ѓубре од корен.Нека донесе некои тренери за децава од странство кај кои ќе неможат да се шалтаат мамини и татини синчиња,100 пати повеќе ќе му се исплати него да купува некои треторазредни ѕвезди у залез.И стадионов е добар потег на долг рок,не плаќаш кирија,пари од карти све у каса на клубот,башка што у склоп на стадиончето можат да се отворат фан-шоп,кафичи,што ти знам што ќе донесе пара.Дај боже конечно да тргне нешто на подобро.