Seoski Fahed, Fantasy - Qatar 2015

де некој нека им го одземе интернетот на овие што гласале за Ојле

Напомена, темата е само за типови, не за дискусија (освен ако имате некое прашање до организаторот)

:anco:

#СтрогоПротивСистемот!

@Сладоледџија

Да, затоа и ја отворив темава. Типувањето ќе се затвори на 13ти, 23.59.

@ElNinho
Не ќе беше подобро од коло во коло да се одредуваат утакмиците? Пошто се може да се случи па хипотетички да има понеизвесни натпревари од веќе одредените.

@ElNinho
Не ќе беше подобро од коло во коло да се одредуваат утакмиците? Пошто се може да се случи па хипотетички да има понеизвесни натпревари од веќе одредените.

Абе ќе беше, ама неаме толку слободно време секој ден да пишуваме нови утакмици. :)

@ElNinho

кратко прашање само.

Дали треба сите 20 типови да ги кажеме пред почетокот на првенството или ќе одиме со типување коло по коло каде што ќе можеме да видиме која репрезентација како ќе се покаже?

@ElNinho

кратко прашање само.

Дали треба сите 20 типови да ги кажеме пред почетокот на првенството или ќе одиме со типување коло по коло каде што ќе можеме да видиме која репрезентација како ќе се покаже?

Сите пред, затоа се дадени однапред. Пишав и таму, до 13ти, 23.59h е краен рок за типување. Сеа јебига, понеинтересно али ко за првпат добро е и вака да поминеме. :angel:

Јас сепак мислам дека Ојлески требаше да патува за Катар, ако ништо друго барем ќе се прошеташе малиот, иначе кога ќе го види сеа Катар никад. :lut:

:kezec:

@ElNinho
Spa-Qat на пример ќе е многу јак меч и неизвесен.:unsure:
Како не те пукнав тебе со шишето.:свиркам:

Сите пред, затоа се дадени однапред. Пишав и таму, до 13ти, 23.59h е краен рок за типување. Сеа јебига, понеинтересно али ко за првпат добро е и вака да поминеме. :angel:
Ако е само времето проблем, можам да помогнам јас и во статистики водење и во се, месецов немам буквално никаква работа:)

@Види Фотос
Абе не мора тој, ама се бидува, не ги прочитав сите утакмици, ама ептен нострадамуски е вака однапред сите утакмици да се определат и да се типуваат. Јас ќе се нафатам да ги внесувам типувањата после секое коло ако не можете да стигнете :D

Ако е само времето проблем, можам да помогнам јас и во статистики водење и во се, месецов немам буквално никаква работа:)

@Види Фотос
Абе не мора тој, ама се бидува, не ги прочитав сите утакмици, ама ептен нострадамуски е вака однапред сите утакмици да се определат и да се типуваат. Јас ќе се нафатам да ги внесувам типувањата после секое коло ако не можете да стигнете :D

Дечки, знаеш како иде тоа. Месен комитет, општински, извршен - па вработување. Кај преку ред? :D

Какво е такво е јебига, кликнавте accept на terms and conditions.

Па наредно такмичење со поголем кадар и пошироки опции.

Ќе ви ги едитирам мислењата со типовите, и ќе победам убедливо :toe:

Кај да појдам ја се последни не оставаат, да ти ебам и кушање и се :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom