Seoski Fahed, Fantasy - Qatar 2015

Затвор лежиме сите ако ги види имињава некој надвор од кајганава :D

Не се пријавив од една причина досега немам промашено резултат на светско било во група било нокаут фаза вие верувале или не а за слика со ракометарка на ЖРК вардар од таа што сакам јас имам така да нека ви е со среќа типувањето

Сега ја гледам темава, има ли место? xD[DOUBLEPOST=1420642157][/DOUBLEPOST]немало....

Имињата на тимовите ко да ви се инспирирани од пост новоогодишните никови.

Да се напрае жребот денеска/вечерва?
@ElNinho запнал :pijanco:

Исто како и мислењето твое, без поента.:rolleyes:
Сериозен бев со прашањето :D
Кога ќе прочитам нешто на fantasy игри, ме асоцира на бирање играчи, составување тимови, па рангирања по број на голови (не знам точно, само лупам, пошто никогаш не сум играл во такви игри :D).
За обично типување на утакмиците се работи?

Сериозен бев со прашањето :D
Кога ќе прочитам нешто на fantasy игри, ме асоцира на бирање играчи, составување тимови, па рангирања по број на голови (не знам точно, само лупам, пошто никогаш не сум играл во такви игри :D).
За обично типување на утакмиците се работи?
Па овој „мреалистот“ сакаше такво нешто да организира, ама си викам, беај така сме отидени, уше и статистика да водиме за играчите.:D
Да, типување на утакмици, ти си познат по точни прогнози.:icon_mrgr: .. читај прв пост ебате модераторот.:backa:

Па овој „мреалистот“ сакаше такво нешто да организира, ама си викам, беај така сме отидени, уше и статистика да водиме за играчите.:D
Да, типување на утакмици, ти си познат по точни прогнози.:icon_mrgr: .. читај прв пост ебате модераторот.:backa:
Сум го утнал некако тој дел :pos:
Јас и точни прогнози, сме како крали Марко и телевизија :icon_mrgr:
Мада годинава сум меѓу првите на листата на предвидувања на резултатите на Депортиво, така да пазете се, истренирам сум :P[DOUBLEPOST=1420665893][/DOUBLEPOST]П.с. ќе има ли носители во ждребката? :D

Сакаме ждрепка, сакаме ждрепка :oleee::oeoeoe:

Ти не си у мој реон така да ќе се изначекаш (до утре/задутре). :D

П.с. ќе има ли носители во ждребката? :D

Ќе има. Засеа по неракометен критериум, пошо е првпат. Али секако тебе ти одговара. :kafence:

де некој нека им го одземе интернетот на овие што гласале за Ојле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom