Seoski Fahed, Fantasy - Qatar 2015

Ако игра Томасино, јас мислам предвреме треба да му се даде трофејот, ќе нема смисла да играме ќе не прошиша сите :D. Некоја улога ко Дарко Панчев на МТВ да му се додели, стручен советник за одредување на натпреварите или стручен аналитичар, па да препишуваме од кај него типови :pos:.

Него, ждрепката за групи ќе биде по шешири, скроз рандом или со ред како што сме се пријавувале?

Ако има, а мислам дека има веќе 32 пријавено, еве ако сака нека влезе на мое место Томасино, нема да е проблем ич.

Рандом, на рандом.орг. ќе е жребот.

EAST Division
1.@Види Фотос - ОАЕ
2. @ElNinho - AC Milan Levov
3. @Ilumious - Штитниците на Димовски
4. @Толстој - Bombasticen tim
5. @Prime- РК Ракитница
6. @dragonsky- Олимпија
7. @BilboBaggins - И јас сум Анита Горбиц
8. @Invader - Финташи
9. @mkgunner - Чедо Жуљ
10. @Џонтра Волта - ХЦ Амандин
11. @Colt Willcox - KF Perparimi
12. @Goran Bt - Анѓеле од работа и гоце шефот
13. @Gose007 - HC Lazarov
14. @Beric Dondarrion - Dundee United
15. @bobipp - Кометал
16. @zee German - zee jew

West Division
17. @Ne_sum_ja - ФК Горно Седларце
18. @бутЕ - HC Fajters
19. @ChelseaChampions - DreamTeam
20. @KembaW - HC Veles
21. @ob1 - МЗТ Цунами
22. @Ватрослав - Комарци Скопје
23. @Клипче - HC BILJANA CRVENKOVSKA
24. @Perdika I - Дон Кихот
25. @Hey Arnold- Moneyball Cashers
26. @Carter - Vardar
27. @Незапирливи 1903/87 - Бутинот
28. @М-1 - Крсте од Аљовци
29. @Дињата на Анчо - општински комитет на dzonyb
30. @INFERNO` - Престап
31. @Сладоледџија - Џимиринки
32. @Хефест - Курназ Томче

*wild card @Tomasino ако му се сака да учествува.

Docna ja vidov temata.
Igrajte kolegi, nema smisla jas da se prijavuvam na tugo mesto,ne e fer..
Plus nagradata ne mi e interesna:icon_mrgr:,neam motivacija.(da bese od zrk Pelister mozebi ke igrav:)
Ili barem da bese slika od gola rakometarka,:цицки: ama vaka,rakometarka(oblecena),pa plus od Vardar,i shall pass.:icon_mrgr:
So sreka na site,neka pobedi najdobriot.:pijani:

Супер што ќе ме има, сега да видам за што всушност сум се пријавил :roker:
Ждребови, дивизии, групи утакмици, леле, леле :duel:

Docna ja vidov temata.
Igrajte kolegi, nema smisla jas da se prijavuvam na tugo mesto,ne e fer..
Plus nagradata ne mi e interesna:icon_mrgr:,neam motivacija.(da bese od zrk Pelister mozebi ke igrav:)
Ili barem da bese slika od gola rakometarka,:цицки: ama vaka,rakometarka(oblecena),pa plus od Vardar,i shall pass.:icon_mrgr:
So sreka na site,neka pobedi najdobriot.:pijani:

Фузирај се со мене ако сакаш, ќе ти го смени Ацид никот во Томасино 1903/87 и ќе играш :pijanco:

Ајде давајте ги групите :zloo:
Групите ќе се објават на 10ти јануари во 20 часот на Спорт Клуб ,*вие од близу ќе ја имате привилегијата да не ги гледате:noze:, тогаш ќе се отворе и новата тема/и (источна/западна конференција) ..
За уште некои детали треба да се консултирам со @ElNinho

Групите ќе се објават на 10ти јануари во 20 часот на Спорт Клуб ,*вие од близу ќе ја имате привилегијата да не ги гледате:noze:, тогаш ќе се отворе и новата тема/и (источна/западна конференција) ..
За уште некои детали треба да се консултирам со @ElNinho

Ќе има припреми пред најголемиот настан? Некое турнирче, да ја кренеме формата, и дали може да натурализирам некој странец, да го појачам тимов? А да, Бутинот има тим во ЛШ, фер е да бидам носител во групата и да ми паднат полесни противници. Фала. :semolam:

Ќе има припреми пред најголемиот настан? Некое турнирче, да ја кренеме формата, и дали може да натурализирам некој странец, да го појачам тимов? А да, Бутинот има тим во ЛШ, фер е да бидам носител во групата и да ми паднат полесни противници. Фала. :semolam:
Припреми ти треба да си организираш, не иде Фахед да му рече на Обрван, братче ај елај да поиграме малце, ќе се снајдеш, ќе се растрчаш. :D
Ете Томасино земи си го, ако го убедиш .:rolleyes:
Нема носители, здравје за наредното ќе има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom