Дечки нешто згаснала темава?
Бев зафатен со други проекти јас вон-сео така да може да се навратам повторно на некое ниче овој месец
Бев зафатен со други проекти јас вон-сео така да може да се навратам повторно на некое ниче овој месец

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе сакаш ли да ми пуштиш skype/fb во порака да поразговараме малце на оваа тема пошто на форумов веќе е изумрена и нема никаков апдејт..Дечки нешто згаснала темава?
Бев зафатен со други проекти јас вон-сео така да може да се навратам повторно на некое ниче овој месец![]()
Ќе сакаш ли да ми пуштиш skype/fb во порака да поразговараме малце на оваа тема пошто на форумов веќе е изумрена и нема никаков апдејт..
До сега имам заработено со Youtube i PPD меѓутоа тоа нема врска со ова па накратко последно што имам направено:Па еве пиши до кај си стасал со работата, дали имаш резултат и сличноПрашај што те интересира...
До сега имам заработено со Youtube i PPD меѓутоа тоа нема врска со ова па накратко последно што имам направено:Па еве пиши до кај си стасал со работата, дали имаш резултат и сличноПрашај што те интересира...
PerInstallBucks 1.6$ за USA, 0.8$ за UK и од 0.1$ до 0.5$ останатите. Исплата во рок од 48 часа после request. Доколку сакаш регистрирај се под мој реферал на линков.Страна за Pay per instal?
Сигурна е страната? имаш земано пари?PerInstallBucks 1.6$ за USA, 0.8$ за UK и од 0.1$ до 0.5$ останатите. Исплата во рок од 48 часа после request. Доколку сакаш регистрирај се под мој реферал на линков.
2 Payments до сега без проблем стигнаа во рок од 1 ден после request. Е сега како и секоја друга PPI и овие знаат да бричат по некоја конверзијаа ама не делкаат многуСигурна е страната? имаш земано пари?
Pay Per Instal - Плаќање за инсталацијадечки што е Pay per instal? и како се заработува преку него?
ако може мала помош
поздрав
Да го потрошеше времето што го бараше контактот во работа, сега немаше да ти биде потребенНикој ли нема контакт со templar55???
Да јас нудам меѓу другото и таква услуга ама не сум баш убеден какви ефекти имаат. Генерално колку пари толку музика. На huffingtonpost имаш беклинк за 1500 долари па сега ти види како некој од 5 долари ќе му парираИмал ли некој искуство со купување на backlinks од fiver ???По тоа што го гледам има неки примамливи понуди.Ме интересира ваше мислење