Друго прашање имам кога се регистрира домеин нов дали WHOIS ИНФОРМАЦИИТЕ мора да бидат откриени со вистински имиња и легални или да се користи Privacy guard
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друго прашање имам кога се регистрира домеин нов дали WHOIS ИНФОРМАЦИИТЕ мора да бидат откриени со вистински имиња и легални или да се користи Privacy guard
Ако го користам примерот на @templar55 ? За амазон продажбите?Ако си раб легално не ти треба privacy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тогаш е ок... не ти треба privacy.Ако го користам примерот на @templar55 ? За амазон продажбите?
Не мора вистински имиња, пиши што сакаш, лажни податоци. Зошто да даваш плус пари за Privacy!?Друго прашање имам кога се регистрира домеин нов дали WHOIS ИНФОРМАЦИИТЕ мора да бидат откриени со вистински имиња и легални или да се користи Privacy guard
Ако го користам примерот на @templar55 ? За амазон продажбите?
Фала, сосема започнав нешто слично на тоа сега ќе зимам домеин, пак ќе видам со wordpress, а тоа би изгледало нешто или да е reviews за продуктите, или "Залажување" Дека е поефтино и да купуваат преку мене со т.н попуст?Тогаш е ок... не ти треба privacy.
Мислам дека темата е ставена како важна уште од вчера.Фала, сосема започнав нешто слично на тоа сега ќе зимам домеин, пак ќе видам со wordpress, а тоа би изгледало нешто или да е reviews за продуктите, или "Залажување" Дека е поефтино и да купуваат преку мене со т.н попуст?
Дали тоа правилно го разбирам или е нешто грешка
Фала уше еднаш на досегашниот курс.Респект за темата, и ако може модераторите да ја стават за важна![]()
Значи нормално да продавам така некако?Мислам дека темата е ставена како важна уште од вчера.
Инаку обрни внимание на Сило структура, ке ти треба за амазон многу.
Не залажувај никој дека ако купи преку тебе ке има попуст. Следи инстант бан.
Лажење и амазон не, лажење и адсенс не. Лажење и CPA - да/ ако имаш искуство само.
Да, со детален и искрен опис. Предности и мани на продуктот. Сконцентрирај се повеќе на предности поради очигледна причина. Лажење не, затоа што и тие од амазон се откачени како овие од гугл.Значи нормално да продавам така некако?без лажење за попусти.Само рекламирање на статичен продукт од амазон на кој мојата страна ќе се насочи.
И не само тоа. Немаш поента на лажење, затоа што ако некој не е задоволен ќе го врати продуктот. Амазон му ги враќа парите -> ти одиш -30долари (пример ако е толку продуктот). Барем американците не се глупи за тоа, ако порачале нешто што не е како што пишува си го враќаат веднаш и добиваат moneyback.Да, со детален и искрен опис. Предности и мани на продуктот. Сконцентрирај се повеќе на предности поради очигледна причина. Лажење не, затоа што и тие од амазон се откачени како овие од гугл.