Sendit.com

• Креатор на темата Креатор на темата Hawk2401
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
На повеќе места на форумов е спомнат овој сајт за купување на оригинални игри, а бидејќи цената не само на игрите туку и на многу други работи (во конкретниов случај Wow gamecards) е многу помала од кај нас (во просек по 10-20 евра од производ), би било добро да кажат луќето кои нарачувале од сендит за колку време пристига производот, колку се плаќа поштарина и слично.
п.с. Иако на овој сајт можат да се купуваат и други работи, мислам дека може да се стави во контекст на игрите по 4000 денари скапата СЦ2, која на сендит e 2700 денари /36 фунти). Му благодарам на секој кој ќе помогне да луѓето во мк кои сакаат да играат оригинални игри не мораат да ги полнат џебовите на алчните препродавачи.

Јас имам нарачувано неколку пати игри за хбох, ми стугнуваат за нецели 7 дена. Од таа страна ќе порачувам и кинект имам доверба во нив супер пакуваат за заштита турбо достава и мислам дека е доволно :).

Што е со цената за поштарина? И претпоставувам дека ова е британски сајт, па сите игри се ЕУ верзии?

За видео-игри, двда, поштаринате е 2.5 фунти од производ. Иначе се е ЕУ верзија. Имам неколку пати купено, и досега се ми е стигнато за 5-15 дена.

За видео-игри, двда, поштаринате е 2.5 фунти од производ. Иначе се е ЕУ верзија. Имам неколку пати купено, и досега се ми е стигнато за 5-15 дена.

Изгледа за се е исто поштарината, гледам за да порачам кинект до тука пак исто 2,5 фунти.

Јас сум купувал досега од zavvi.com .Уште по лејаутот се гледа дека се клонови со sendit , и со цени се тука некаде.
Да потврдам дека нарачките стигаат тука. Отприлика 5-10 раб. дена.

Јас сум купувал досега од zavvi.com .Уште по лејаутот се гледа дека се клонови со sendit , и со цени се тука некаде.
Да потврдам дека нарачките стигаат тука. Отприлика 5-10 раб. дена.

Штотуку на ибеј добив купон за завзи од 10 фунти. Го фатив на аукција и го добив за 0,26$

--- надополнето ---

Го сакат некој за 9 фунти? хахахахах

Здраво, да ве прашам нешто оние што веке правеле порачки, значи не се работи за сендит него за една германска продавница, ги контактирав и ми рекоа дека испорачуваат до Македонија. Најдов флајт симулатор + троделен џојстик за околу 67 евра, лугево ми рекоа дека ке треба да си платам и за доставка што е нормално само ми рекоа дека ке ми го одбијат данокот од производот. е сега ако ми го одбијат данокот јас ке треба да го платам тука? и ако треба каде треба да го платам пошто ми рекоа дека производот ке ми стигне на домашна адреса. Ако некој знае нека пише некакво инфо. и всушност до која сума не се плаќа данок, како што мислам порано беше до 50 евра, над тоа се плаќаше. Фала.

^
Нема да имаш царина на таа цена.

www.zavvi.com купувате што сакате на 100 фунти и кој сака 10 фунти попуст го користите овај код BIGSPENDER. Го добив на ебај ама на електроника не работи и за кинектот не ми фаќа. Па така да може да ви се најде на некој. Истекува на 19 Деќември

Абе да ве прашам нешто, значи праткиве што ги чекаме, за викент патуваат или седат?

Тие викаат дека не патуваат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom