Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми даде состави со тема „Женските ликови во македонските битови драми“ и „Македонското патријархално семејство претставено во битовите драми“? :facepalm::confused:

:facepalm::confused:

Полесно беше на гугл да побараш...
Ќе најдеш се за ликовите во македонските битови драми. Ако всушност знаеш и за кои драми се работи...

Треа да праам семинарска за Џон Рокфелер и Ворен Бафет , да не знаете каде би можел да најдам нешто на македонски (нека е и кратка содржина) , инаку ќе морам да преведувам од англиски...

zdraaavo,
daliiii nekoj slucajno ima seminarska po predmetot megjunaroden finansiski menagment..... ili da mi posoci kade da najdam nesto gotovo zosoto mi e hitno.... blagodaram!!!!

Zdravo.. da ne ima nekoj sostav za Paradoksot na Diogen .. neka mi pusti hitno e !!!

Ми требаат материјали за Сметководствено планирање - budgeting
или за Трошоци ... по предметот Управувачко сметководство.
И за Транснационални компании некој материјал
Ако има некој некаков материјал од овие области нека ми пишит во ПП или нека ми прати на маил
kiky.macedonia@gmail.com
Ви благодарам однапред
--- надополнето: 28 април 2012 во 22:28 ---

Bliznak25 јас имам бизнис план... ќе ти пратам на маил.
Поздрав
ako seuste go cuvate biznis planot ve molam pratete mi go mi treba .. ;)

Има ли некој материјал за криминална психологија? фала однапред позз

Mi treba esej na tema Nepokorot i neunistlivosta na makedonskiot narod vo pomanite Pirej i Crno seme, fala :D

дали некој има правено семинарска по математика ?

Последно уредено:
dali nekoj ima sostav za kiril i metodi

дали некој има семинарска по Концепти на информатичко општество (финки) ??? да видам само како треба да изгледа :)

Ми треба материјал по психологија на тема споредба Ериксон и Фројд. Ви благодарам однапред.

Се извинувам дали некој може да ми помогне за состави на тема
1.Моќта на парите во битовата драма
2.Социјалните елементи во поезијата на Рацин и Неделковски
Благодарам однапред :):):)

Ми треба семинарска по педагогија ако има некој да ми прати, благодарам.

Не знам како ќе напредува државава и образовинието воопшто, кога не знаете ни еден состав, семинарска, есеј или било што да си напишете!!

Ми треба семинарска по педагогија ако има некој да ми прати, благодарам.
Nema nikoj da ti prati gotova seminarska. A be paraziti edni, sednete napisete nesto. Za nekolku saati bez problem ke sklopis edna seminarska. Baska i pedagogija e sirok poim, mozes 1000 seminarski da napravis, ne edna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom