Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека вие мислите така дека неа сум се консултирас со други деца, сестра денеска не бев на училиште болен сум.. ми рекоа за темите ги прашав што како треба ништо убаво не ми објаснија ..

Знам дека вие мислите така дека неа сум се консултирас со други деца, сестра денеска не бев на училиште болен сум.. ми рекоа за темите ги прашав што како треба ништо убаво не ми објаснија ..

Би ти помогнал ама ја немам прочитано таа книга.

Мој совет е побарај услуга од некое другарче ако треба сок части го и заврши работа.

За во понеделник за писмена ми требаат есеи за романите Пиреј-Петре М. Андреевски Големата Вода и Црно семе ако има некој нека ми прати

а да прашаш постар брат/сестра или братучеди нешто?
тие верувај дека нема да те тролаат и барем стварно ќе ти помогнат (y) а овде никој не е должен да го троши слободното време смислувајќи на непознат човек вовед за писмена......и што после? ти нема ни фала да му речеш (така е зборот).

1000-дарче цакум пакум напишана 3 страни гарантирана 5-ка.
Ако си заентересиран пиши у пп.

До останатите
Шо серете, шо го жвакате без потреба ?
Ако добро ме служи помнењето нити е прв нити е последен едно време дипломски семинарски и остали курци се споделуваа на форумов, додека форумџиите не сватија дека некој си печали на нивниот труд, имаше курнази што ќе побараа и веднаш излетуваа “ паметни “ да се докажат се сервираа на тацна а курназот ги продаваше на ропаци како отварачов на темава.
Цела среќа што мрзливци се сега повеќето на на форумов па ни за себе немаат склопено две реченици камо ли да имаат да споделат семинарска или дипломска море ќути и раскази шо не се пишуваат.
Ај од време на време ќе се реши некоја задача колку за да се исконтра на некого или да се истакне али добро е што на толку завршува.

Шо убава тема имав напишано , едвај 3 страни се испишаа, малиов замоли за состав , 15 страни го тролате :P хахах чилајте ајде ќе се потруди детето и готово :)

Да не има некој случајно правено проектна за Холокаустот или нешто поврзано со тоа? Ми треба за матура, ако има некој нека пише :D

Ми треба помош околу матурска проектна на тема „Граѓанска војна во САД“, по историја. Ако има некој нешто на темава напишано.. или ако знае некој кој има..
--- надополнето: 9 март 2013 во 17:33 ---
И на англиски нешто врши работа..

Во понеделник правам писмена па ако некој има писмена за "Сид" да ми прате.

Фала однапред.

дане му се наоѓа случајно на некој нешто за Радован Павловски, Ацо Шопов или Блаже Конески.
Ако има некој нешто нека пушти во ПП :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom