Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Имам за сите, остави на кој мејл да ти ги пратам.
Ke moze li i mene da mi gi prepratis sostavite za istite temi... Pls
Fala odnapred :))
--- надополнето: 11 март 2012 во 16:24 ---
Здраво.
Јас имам едно прашање. Ќе може ли некој да ми каже колку минимум, а колку максимум страни треба да содржи проектната за матура ?
И како се бројат страните, мислам од каде се почнува од вовед или од содржина ?
Фала.
Proektnata treba da ti sodrzi od 14 - 15 str, a se brojat od "sodrzina" do "koristena literatura" :)

Форумџии ми треба мала помош :) Ако имате некаков состав за жената/улогата на жената или пак нешто за жената поврзано со празникот 8ми март би била благодарна доколку ми пратите за малку инспирација :cuc: ПП ако имате нешто:D
Благодарам однапред.

Било која ?

Трагиката на печалбарството во драмите Печалбари и Парите се отепувачка;
Вербата во посветла иднина изразена во песните на К Рацин;
Социјалните и револуционерните мотиви во поезијата на К Неделковски;

Мтеријали на тема Решавање на некои типови диференцијални равенки од прв ред, ми треба за семинарска...

Ве молам ако има некој од овие теми семинарска нека ми пише ,фала однапред

Вербална комуникација како делод деловна комуникација
Невербална комуникација и нејзина улога при бизнис состаноци
Соопштение до медиуми и нивна ефективност на работење на едно претпријатие
Улога на технологија во бизнис
Преговарање во бизнис

Пратени на профил.
Ако некој друг ги сака-може да ги симне наредните 90 дена.
Ако поминат 90дена,а сепак во притреба семинарска-пишете ми на профил ќе ги стаам пак.:smir:
Дали имаш семинарски на теми кои ги поставив последна ако можеш погленди па ми кажи ми треба итно фала однапред
--- надополнето: 15 март 2012 во 18:57 ---
Пратени на профил.
Ако некој друг ги сака-може да ги симне наредните 90 дена.
Ако поминат 90дена,а сепак во притреба семинарска-пишете ми на профил ќе ги стаам пак.:smir:
Дали имаш семинарски на теми кои ги поставив последна ако можеш погленди па ми кажи ми треба итно фала однапред

Да не има некој случајно семинарска за хидроцентрали? Поточно, некоја хидроцентрала во Македонија...? :)

Поззз

Некој да ми прати нешто за меѓународен туризам? Ми треба за проектна а неможам да најдам некои поважни и покорисни податоци, освен она на википедија .

Иначе некој погоре беше пишал за страните на матурската проектна.. Мислам дека најмалце треба да бидат 11 или 12. Тие 15-16 се многу.

Може ли состав на тема Смислата за живот на младиот човек во Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom