Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
zdr.ve molam pomognete mi ....nova summ vo forumot ...ako ima nekoj bilo kakov esej,slobodna tema ljubov,muzika,sport,kultura,mi treba itnoo za utre....ispratete mi go na e-mail ljiljana_dzakovic@hotmail.com ve molammm hitno mi e .

една молба до вас.. ако ја има некој прераскажано Пеколот од Данте Алигери ве молам пишете одма ! благодарам однапред :) :)

Ако може помош.. „Развитокот на словенската писменост од Кирил и Методиј до Јоаким Крчовски и Кирил Пејчиновиќ“. Есеј од 250-300 збора... што е можно побрзо. Благодарам однапред

да не има некој есеј за следниве книги:судбината на човекот,демјан,смртта во венеција,раскази од чехов,во понеделник правам писмена :(

Може некој да ми напише карактеристики за оваа лектираа ако ја има тоа вовед така нешто да ми направи услуга зошто утре треба за домашно да напишаме али ја немам лектирата зошто ја нема во библиотеката па така да некој ако ја има да ми го напише воведот .... Фала ви однапред ::)

па нема таква лектира...одбери било која книга со песни, одбери колку што ти требаат и обработи ги

и јас ја имам таа лектира неделава Македонска нардона поезија ама таква книга нема како што кажа али г одбери која било...
јас ја земав Избор од Македонската народна литература ја прашав професорката дали е таа ми кажа да..

Добро се снајдов мене ми требаше само за информации како да ти кажам кога почнале да се пишуваат итн итн така да ддобро е најдов а инаку за песни имам ни требаа 5 песни ги напишав анализа и толку. Фала ви на сите за помошта

Друштво, можеби пишувам во погрешна тема (се извинувам ако е така). Ми треба учебник „Меѓународно јавно право“ од Фрчковски, Тупурковски и Ортаковски. Старо издание е... од 1995та Табернакул. Ако некој ја има, продава или може да ми ја набави нека ми каже па ќе се договориме.
Однапред Ви благодарам

Вака сега нешто мене пак сега ми треба за кое ви ви побарам да одвоите време ако имате да пастирате да дадете некакви информации и слично ми треба анализа на песните "Неверна жена" и "Гитара" од Лорка кој нешто имат да дадет помогнет однапред му се заблагодарувам поздрав

Хелоуу луѓе.Имам есеј на тема Данте Алигиери-предвесник на новото време.Ја прочитав пеколот од истоимениот автор, преубаво дело но потребна ми е уште иснпирација, идеи и податоци за истоимениот наслов. Може помош ? :love:

Хелоуу луѓе.Имам есеј на тема Данте Алигиери-предвесник на новото време.Ја прочитав пеколот од истоимениот автор, преубаво дело но потребна ми е уште иснпирација, идеи и податоци за истоимениот наслов. Може помош ? :love:
Хелоуу женцка, ако си го прочитала пеколот не значи дека си го разбрала, а инаку за темата треба да направиш осврт на битисувањето во времето пред пеколот, и после него т.е што сменил пеколот на данте. Помош, google

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom