Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFpGS0piMDl6bHFzQ0hMOFJUeE1ma0E6MQ
Ова е анкета за КОСМОС, па би ве замолила :cuc: да одвтоите малку реме за неа. Правам проект кој ми е многу важен па затоа, навистина ми е потребна. Ќе ви бидам многу благодарна ако одговорите. Само стегнете на линкот :) хех
Фала однапред :)

Здраво на сите !!! :helou: Да ве замоалм ако има некој за Диво месо од горан стефановски ми треба итно ... нека напише тука или нека ми прати на мејл ...фала

Ми треба мала помош :)
Треба да изработам семинарски на следниве теми :
1. Преглед на развојот на физичката култура во Германија.
2. Преглед на развојот на физичката култура во Англија
3. Француски систем за физичко воспитување.
4. Шведски гимнастички систем.

Ме интересира дали некој има работено на овие теми и дали некој знае каде би можела да најдам некои текстови под овие наслови или нешто слично...

Однапред благодарам :)
Поздрав

Ми треба помош за изработка на симинарска Локална самоуправа во Франција

Ако некој има материјали за да ми помогне

Однапред Благодарам :D

Поздрав

Луѓе дали има некој семинарска од област на дигитално видео или аудио, процесори, рам мемории, хард дискови!!!!!!!!
Кој има нека ме контактира преку ПП
однапред благодарам

Да не има некој да ми даде матријали за метод на работа на хибридни автомобилски мотори и мотори со согорување на водород :)

Некој бизнис план? Поточно ми треба само финансискиот дел да видам што треба да има и како да биде, другото го имам.
Фала.

Семинарска на било која тема од следниве :

1 Вистински случаи поврзани со хакерите
2 Случаи на грабнување на домен имиња во РМ
3 Услови под кои се тргува на e-bay
4 Услови под кои се тргува на Amazon
5 Виртуелни заедници
6 Нормативни аспекти на користењето на соијалните мрежи
7 Нормативно регулирање на електронското банкарство
8 Права и обрски од користењето на facebook.
9 Повредата на авторските права на интернет во РМ
10 Постапка за издавање на сертификат за електронски потпис
Тенкс :)

дали има некој семинарска на тема Економски системи за плаќање на трудот???

Ми треба проект за Магацинско , Набавно или Продажно работење... ако може некој да ми помогне.. :kesa:

Семинарска за КИСЕЛИТЕ ДОЖДОВИ И НИВНИТЕ ШТЕТНИ ПОСЛЕДИЦИ ако има некој :helou: фала однапред

Семинарска за КИСЕЛИТЕ ДОЖДОВИ И НИВНИТЕ ШТЕТНИ ПОСЛЕДИЦИ ако има некој :helou: фала однапред

хаха, медицина а:)

Ај некој ако има семинарска за Дигиталис- лек за срцеви болести,
семинарска по медицинска етика било која тема :) ќе го замолам да ме контактира по ПП,
фала однапред

Има ли некој семинарска по Социологија, било која тема. Пратете ми порака.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom