Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има анализи на песниве:
Нерези(Гане Тодоровски)-Вардар(Анте Поповски)
и
Ѕвона(Матеја Матевски)-Трепетлика(Гане Тодоровски)
ве молам,итно е :se_ molam::(

Zdravo.Da go zamolam nekoj dokolku ima nekoj tekst za drama.Mi treba opsto nesto.Po moznost da e malku pogolem tekst.Odnapred Blagodaram​

Дан имат некој состав за "Пиреј" и "Големата вода" ?

Хипертензија некој?

Здраво! Ве молам некој ако има состав на тема "Љубовта го одржува човекот" или тема поврзана со оваа да ми прате. Ве молам во понеделник правам писмена работа. А не ме бива баш за пишување. Ве молаам. Благодарам :nesvest:

--- надополнето ---

Ако има некој, нека прати на е-маил janev.stefan@yahoo.com , а може и тука. Благодарам.

Состав по македонски јазик

Поздрав
Ми требасостав по македонски јазик на тема „Љубовта го продолжува човештвото„ или нешто слично
ако има некој нешто му се молам да ми помогне

Поздрав
Ми требасостав по македонски јазик на тема „Љубовта го продолжува човештвото„ или нешто слично
ако има некој нешто му се молам да ми помогне
провери си ПП (ти пратив нешто) друго надополни си....:helou:

Етика им припаќа на лугето. Биди човек, секогаш човек. Да ми даете некоја идеа за овој наслов да напишам нешто. За есеј.

Кому законот му леЖи во топузот , трагите му смрдат на нечовечност - КРВАВА КОШУЉА

Ako nekoj nekogas pisuval esej na ovaa tema bi mu bila blagodarna ako mi go isprati ..
Ili pak da mi pomognete da mi kazete za sto bi mozela da pisuvam ...
Fala :)

хитно е! :s

Ве молам, ако имате есеј за Големата вода, Пиреј и Пустина да ми оставите... Ми треба за утре за писмена а сега дознав. Фала однапред :)

--- надополнето ---

:se_ molam

Ако може проект или нешто материјал на тема: Диелектрични загуби кај диелектричните материјали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom