Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден проблем - треба да направам семинарска за на факс за предметот Македонска култура и цивилизација. Да не му се наоѓа на некој готова тема или случајно знае каде би можел да најдам онлајн информации за некоја тема, затоа што ретко ги има? Благодарам многу, ако даде некој готова семинарска има сендвич и сок :LOL:
425473_4624783810204_1509735991_n.jpg

Седни протарашкај на нет. Ќе ја склопиш за 5 минути.

Здраво, дали некој има материјал или семинарска за

Нумеричка и колоритна кодификација на електрични отпорници

Некој ако има семинарска за Алкални метали би бил благодарен :)

Ми требаат семинарски за сида и за жолтица посебно една за сида една за жолтица, кој има нека прати нешто, итно ми е. блгодарам однапред!!!!

Некој да не има семинарска на тема Перење пари ? Ве молам итно ми е :(

Kazuj do koga, imav stvari na portable HD a ima I fizika t.e za praktika poveke.

Naskoro, da najdam prven oti u folder sliki ima docs u prograti ima muzika ali ke ja najdam.

Aj ve molam ako ima nekoj seminarski po sportska medicina i po nevrohirurgija (temata ne e bitna) neka mi prati...Itno mi e!!

Ако може некој да ми даде некој документ за МУЛТИФОКАЛНИ ЛЕЌИ. фала

Aj ve molam ako ima nekoj seminarski po sportska medicina i po nevrohirurgija (temata ne e bitna) neka mi prati...Itno mi e!!

Џабе брат тоа е 600 страни прирачник за хирургија, ако сакаш ќе ти го пратам, незнам можеби и ќе помогне,ај да побарам-Се откажав од прирачникот но тоа што го пратив верувам повеќе ќе биде од корист.

Ај некој ако има семинарска за било што од медицина.

ПП.

Којнвулазии-опасна работа ми кажа еден кој преживеал дури колку ли беа 4 ли 6 ли на тоа не ни е важно.

Значи научи да ги препознаваш и правилно да реагираш а пак ако си во бел мантил со диплома а незнаеш што да правиш тогаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom