Селекторот Шундовски поднесе оставка

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов на Алсат гости се Наумче Мојсовски ,Пепи Манасков и водителот на спортското радио 90,3. Сега можеби е при ккрај ,Ако гледал некој од почеток нека каже за што се дискутирало

Iskreno mnogu mrazam koga vaka se delime,no moram da te popravam.Gledam namerno go zaboravate Mirkulot.Taka da momentalno Metalurg dava 3ca prvotimci vo repkata.Igraci sozdadeni o metalurg.Gledam drugive kako Mojso i Velko si gi prisvojuvate posto porano igrale u Vardar,ama i Stole ne go davate iako i on igrase za Metalurg.Dvojni arsini.Bas me interesira civ e Jonovski.
Јоновски се искалеми во Пелистер ама некој прати ракомет од 2012 па наваму ... :свиркам:

Во моментов на Алсат гости се Наумче Мојсовски ,Пепи Манасков и водителот на спортското радио 90,3. Сега можеби е при ккрај ,Ако гледал некој од почеток нека каже за што се дискутирало

Ај да пробам:)

Пепита Манасков коментираше дека имаме лоша организација, лоши подготвки и дека сме без професионализам во организација.

Стружанчено беше посликовит. Се избаце со муабет дека рибата смрди од главата. Алал!

Дека организацијата била многу слаба, дека патувањето до Севиља била катастрофа ( за разлика од другите репрезентации кои имале чартер летови), дека оделе со ефтини авиокомпании, дека спиеле по ефтини хотели ( не во оние што треба) за да се заштеди на пари, дека се тромозеле со багажот, дека ги кланкале (место Рим - слетување у Тревизо, место Севиља - Малага.).Дека се плашеле да не им се скине дрес. Рече "ја гледавме Данска, им се скина дрес, одма нов. Кај нас, енос треба да се штанца". Дека се замaрале со небитни ствари, како перење на сопствениот дрес и чорапчина у лавабо, дека оди у репрезентација а немаат ни најобичен фластер и дека ако зема да споредува, организацијата на Металург е многу подобра од онаа во репрезентација.

Добар, добар, Мојсо. Само уште да ги именуваше копилињата.

Уште ова сакам додадам. Дали ко ја гледавте емисијата кај онај дебилот Трпевски, ја приметивте дилемата кај Михајловски, дали ова е успех или неуспех? Успех е бе, ела да те цунам, криминалец низаеден.

Абе ќе го барате вие Шундо назад?
Историјата вели дека тој е најдобриот селектор на машката ракометна репрезентација, со најголеми успеси.
Со другите "големи селекторски имиња" во минатото не успеавме ни на првенство да се пласираме а камо ли до 5 место да стигнеме. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom