Сексуални Фантазии - Дипломска

• Креатор на темата Креатор на темата shutdown
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Локација
Skopje
Ova e prasalnik kreiran so cel da mi pomogne pri sobiranje na podatoci za diplomska na tema "Сексуални Фантазии". Mnogu ke mi e od korist dokolku odgovorite na ovie prasanja. Za nivno odgovaranje, nema da vi treba poveke od 10 minuti. Anonimnosta e sekako zagarantirana, i nema nacin nitu jas nitu bilo koj drug da gi doznae vasite privatni podatoci kako sto se e-mail adresa, vaseto ime ili bilo sto drugo. Edinstven uslov za ucestvo vo ovaa anketa e da ne ste pomlad/a od 18 godini ili pak postar/a od 45.

Vi blagodaram odnapred.

https://docs.google.com/forms/d/1vX_DrHVGDH2aZ7XKIhb713qcIxVKksSJwwrntPCVA4M/viewform?usp=send_form

Што постарите од 45 години немаат ли сексуални фантазии па не смеат да учествуваат во анкетата?[DOUBLEPOST=1439718254][/DOUBLEPOST]
На кој факултет треба да диплмираш?
Шведски акциони филмови :D

Интересно ке биде да спомнеш дека Психо Неурозата според најновите истражувања се смета дека е дело на нереализирани сексуални фантазии.

Кога го одговорив четвртиот дел од прашалникот и кога видов што сум штиклирал, срам ме фати од себе си колку сум перверзен.

Малку е долга анкетата.
Би препорачал кратки прашања без многу читање за повеќе испитаници како би учествувале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom