Сексуална напаленост

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
1. Како чувствувате дека сте напалени?
2. Како ја активирате својата напаленост, т.е. дали е можно да се напалите кога сакате, или ви треба стимулација?
3. Како ја контролирате својата напаленост, ако не е „културно“ истата да се изрази (на пример се наоѓате на јавно место итн)
4. Како ја искажувате својата напаленост, т.е. како му давате до знаење некому дека сексуално ве возбудува?
5. Како ја користите својата напаленост? :sekss:? :drk:? :sport1:? ...

1. По вообичаените „симптоми“. Влажнење, крвоток во клиторисот, желба за дразнење.
2. Мислам дека секој може да го контролира тоа. Ако сум во услови каде што не можам да си ги исполнам нагоните, тогаш ќе ја исконтролирам напаленоста. Важи и обратното: ако своеволно сакам да се возбудам, иако нема услови кои би ме возбудиле, малку mind power и средена е работата. Воопшто не е тешко да се самонапалиш, моќта на умот е чудесна.
3. Мислам дека ова е проблем што повеќе би го засегал посилниот пол, од причина што јас немам ништо што би се набабрило под фармерките и би ме довело до непријатна ситуација :icon_lol:
4. Не знам како да го дефинирам одговоров. Кога двајца што сексуално си се привлекуваат ќе се најдат во физички контакт, јасно е како ќе течат работи, а уште појасно е дека се палат еден на друг, до степен што мислам дека и нема потреба тоа да се укажува посебно, мислам дека едноставно се знае. Ако веќе инсистираш да именувам начин, тогаш би било тоа допирот. Посебно оној „срамотниот“ :icon_lol:
5. Во зависност од условите, или ја потиснувам, или ја задоволувам со некого, или ја задоволувам сама. :)

2. Како ја активирате својата напаленост, т.е. дали е можно да се напалите кога сакате, или ви треба стимулација?
3. Како ја контролирате својата напаленост, ако не е „културно“ истата да се изрази (на пример се наоѓате на јавно место итн)
4. Како ја искажувате својата напаленост, т.е. како му давате до знаење некому дека сексуално ве возбудува?
1. Голема и тврда ерекција, а и има едно убаво чувство при кое за време на ерекцијата во одредени мигови се чуствувам како да свршувам :) .
2. Ја актвирам со некои блицови а богами и филмчиња кои ми се вртат во главата, во повеќето случаеви можам сам да се напалам а можам и да ја контролирам напаленоста. Меѓутоа има и случаи коа тоа е едноставно невозможно (зборувам за моментите кога ме напалува женска ми :) )
3. Мислам на работи кои мене лично ме смируваат односно работи кои немаат врска со она поради што сум се напалил. Имам и една мала тајна мисла која досега ми успеваше, односно кога ке помислев на една личност едноставно се смирував.
4. Преку говорот на телото. Провокативни погледи, ситни допири кои многу значат а некогаш и со зборови :D .
5. Сеуште ја користам во :drk: :) ама се надевам дека за краток временски периот ќе ја користам во :sekss: што е многу веројатно да се случи (мерак ми е да се пофалам) :D .

Помислувам на секс и на партнерот со кого би сакала да имам секс...

Доколку го имам саканиот покрај себе (или посакуваниот) задолжително секогаш може да ме стимулира со поглед, допир, збор..секако

Возрасна сум..со обзири за околината и немам проблем со контрола на напаленоста...а некогаш може само да се исклучам и да си фанатазирам

Зависи од местото каде сме..вистинскиот може да ме прочита во секое време

5. Како ја користите својата напаленост?

Доколку партнерот не е покрај мене, тоа може да се сведе на фантазија со оргазмирање без допир (без моја мастурбација) или свесно пригушување на напаленоста кога имам многу обврски

Позз:smir:

1. Hard-on-от е доста очигледниот симптом.

2. Дефинитивно со стимулација.

3. Ќе и шепнам на партнерката дека ми е станат, па почнува муабет кој буквално не ме интересира околу другарките и или слично, и волшебно исчезнува ерекцијата. :D

4. Ja лижам по врат.

5. Ако има услови :sekss: ако е доста интензивно а нема услови :drk: ако не, спијам.
Барем сум сигурен дека нема да се обрнам преку креветот. :icon_lol:

Ќути....додека пишував во темата упатство за fuck бадис...едноставно се запалив...ми дојдоа визуелно моментите и:toe:

Чаре:drk: :kesa:

napalenosta e normalna i zdrava rabotaako mozes da ja kontrorilas, Vo zavisnost na uslovite, koga se javuva mnogu e bitno kako vnatrsnata seksualna energija da ja potrosis. jAS LICNO IMAM VISOK STEPEN NA LIBIDO I POTENTNOST, se spravuvam so redoven seks so partnerkata. POZDRAV, uzivajte vo seksot i redovno seksajte se kolku sto mi e poznato seksot pozitivno deluva na zdravjeto

Ako ima nekoj/a poveke zainteresiran vo vrska so ova tema poopshirno , neka mi pishe na mojot mejl: stoleahiles@gmail.com
pozz

Мозокот е најмоќниот сексуален афродизијак. Со малку вежба и концентрација може чуда да се направат(и после вториот пат пак да можиш). И да 2 - 3 пати на ден = 100 години живот:smir:

napalenosta e normalna i zdrava rabotaako mozes da ja kontrorilas, Vo zavisnost na uslovite, koga se javuva mnogu e bitno kako vnatrsnata seksualna energija da ja potrosis. jAS LICNO IMAM VISOK STEPEN NA LIBIDO I POTENTNOST, se spravuvam so redoven seks so partnerkata. POZDRAV, uzivajte vo seksot i redovno seksajte se kolku sto mi e poznato seksot pozitivno deluva na zdravjeto

Ako ima nekoj/a poveke zainteresiran vo vrska so ova tema poopshirno , neka mi pishe na mojot mejl: stoleahiles@gmail.com
pozz

Само за женски ќе важат лекциите или може и машки?

Ако знаеш повеќе за темава,слободно можеш и овде да напишеш,да споделиш со сите како си стигнал до тоа ниво на либидо и потентност:smir:

Напален сум многу,да ја ебам сакам комшиката:pusk::pusk::pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom