Секси мажи во долна облека

Ај сеа пошто Citro ви постираше тука , напрајте мило за драго и стајте вие слика или тука или тука

:pipi:

Тешко тоа...нашиве форумџики премногу се воајерки и конзервативки... а се праат демек либералки :pipi:

Plavooka, ја само колку да се потсетам како беше, ништо лично, ме засрами сеа ебаго :X3:

Бре, бре, нападни жени....како сте тргнале, и ќе ги силувате маживе на темава:vozbud::vozbud:
Ама си се возбудила околу силувањево ко да ќе ни се придружиш :icon_lol:

Луси_Лу, ај овие другиве, ама ти мажена, ццццц...:D:P
Сигурно на мажените не им ги вадат очите после потпис :D
Oчи се за глеање :pipi:

Ама си се возбудила околу силувањево ко да ќе ни се придружиш :icon_lol:

Сигурно на мажените не им ги вадат очите после потпис :D
Oчи се за глеање :pipi:

Нема потреба да ги силувам, кога сами ми се даваат:LOL:
Негде за гледање по други мажи каменуваат, на друго место нос сечат....како каде, во тој поглед Македонија е едно од (по)добрите места за живот, ако си женско;)

Олимпија, оваа плавоокава сака се за неа, алчни бре море...

Леле Олимпија хани, види ги благцава оф .....:pipi:
beach-underwear-jpg.53033

prison-underwear-jpg.53038
Уф :vozbud:

Олимпија, оваа плавоокава сака се за неа, алчни бре море...

Не знам кој е алчен, дали јас што сум слободна, или вие мажените, сите си имате по еден примерок дома, место да му се нафрлите, сте се преориентирале на виртуелни мажи на темава:D;)
Ами арно, чим се задоволувате со гледање...секому своето:P

Plavooka, мојот не е дома... три месеци не е дома, сеа и да не глеам ли ебаго? :( резил не стори.

Ах, па што не кажеш дека е таква работата...ондак оправдано:D;)(y) таман ко ќе се врати ќе бидеш супер-мотивирана:vozbud:иако јас пуздер би го направила, се остава ли жена толку сама бе:LOL:

П.С. За резилот...ти си втора што ми се жалиш за два дена, вчера муживе на друга тема, сега ти:LOL: И која ви била таа Марсовка, еден со неа ме спореди?o_O

П.П.С. А можеш да замислиш како тек ги пердашам оние што не ги сакам:sneaky::sneaky::sneaky:

Plavooka, ќе си добие он за брзо се што ми следува...
Ти па прајне резил шо, ние мислиш пак ќе мижиме ако не ругаш :icon_lol:

Plavooka, ќе си добие он за брзо се што ми следува...
Ти па прајне резил шо, ние мислиш пак ќе мижиме ако не ругаш :icon_lol:

Луси Луси...да не даде Господ јас да ве ругам, ајт:love:;)
сега не можам да постирам, ама вечер ќе надокнадам...на темава.

Тешко тоа...нашиве форумџики премногу се воајерки и конзервативки... а се праат демек либералки :pipi:

А ако си либерален, под дифолт треба да си промискуитетен и да се третираш себеси како објект, во спротивно ништо од либерализмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom