Секси мажи во долна облека

Знам јас, не сум лаик. :icon_mrgr:
Лажам не беа 2 - 3, повеќе беа . ха ха ха :P
Шала на страна немаше никакви бутања и додавања .

nie nestrplivo cekame:D
Што чекаш ти госпоѓо нестрпливо, 17 години сум. У други земји за зјапање на малолетници у затвор се иде. :vozbud:

Еве зашто се мислев дали да дојдам на собиранката , знаев дека жените од форум после ќе збрлават а муживе ќе ме мрзат . ::vozbud: :D
Еве дами ветувам ќе се сликам у долна облека али у танден со dobro poznat , без него и јас губам од лепота . :D

Полепотан од Godric не си ;). Leandra мислам дека не го има упознаено, инаку за него таа песна ќе ја пееше :). Али ајде, welcome слика да ја докажеш leandra во мислењето :P.

.

cD4AA.jpg
После сликава или ќе е*еш или ќе те е*ат :pos:

Се сликаше ситро, испадна маж и пол, треба храброст за јавно да го извадиш своето голо тело.. алал да му е :)

Ќе клаам уште една утре-задутре.. ако не е претрано.

NikolaMKD91 заеби фотошоп,ај што си ја заебал левата нога,па и си го надул пампурот како три табли вијагра да си маанал.

Амам бе цинтрон толку ли си ли љубоморен на "поголемите" не сум седмооделенка фотошоп да користам и не сум Ставрогин вијагра да пијам :D Клик

Амам бе цинтрон толку ли си ли љубоморен на "поголемите" не сум седмооделенка фотошоп да користам и не сум Ставрогин вијагра да пијам :D Клик

Зошто бе дете со мене се гибаш?

:)

Амам бе Ставро еден мајтап неможеш да издржиш , дај стави слика од тебе да видат жениве !

СЛЕДНА СЛИКА ПО ДОЛНА ОБЛЕКА ОД СТАВРО !

Никогаш во животот не сум се налутил на добар мајтап, дури и да е на моја сметка, но ти некако си опседнат со мене.

Никогаш во животот не сум се налутил на добар мајтап, дури и да е на моја сметка, но ти некао си опседнат со мене.

Грешка си, јас од вчера со Љандра сум опседнат . :vozbud:

Што мислиш зашто од вчера муживе волку ме тролаат ? ;) :sneaky:

Грешка си, јас од вчера со Љандра сум опседнат . :vozbud:

Што мислиш зашто од вчера муживе волку ме тролаат ? ;) :sneaky:

Јас не гледам некој да те трола, ама ти си знаеш, голем си.

Се уфилми ти малку, а?

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom