Секс...

• Креатор на темата Креатор на темата Tr24
  • Време на започнување Време на започнување
Пишува "секс", а цело време зборуваат за "прст во чмар". :ROFLMAO: И тоа Берик и Буда, ич не е секси.
Ја се дубоко извињавам :pipi:
Продужете за секс ја ќе читам само.

Ја се дубоко извињавам :pipi:
Продужете за секс ја ќе читам само.
Не, јас имав еден совет, пробај да смениш бог. Еве Алах ти нуди можност да имаш 4 жени и 72 девици, може ќе ти се посреќи. :P Шала на страна, може и јас ќе се пропијам, треба сликиве од глава да ги избришам. :ROFLMAO:

Не, јас имав еден совет, пробај да смениш бог. Еве Алах ти нуди можност да имаш 4 жени и 72 девици, може ќе ти се посреќи. :P Шала на страна, може и јас ќе се пропијам, треба сликиве од глава да ги избришам. :ROFLMAO:
Едини разлог за распространување на ислам е позицијата на жените во тоа општество......само што момент кога доаѓа ќерка ти да се мажи го јадеш курот.
Иначе едини начин сликите да ги избришеш е уствари да избледеат со тек на време :LOL:

Едини разлог за распространување на ислам е позицијата на жените во тоа општество......само што момент кога доаѓа ќерка ти да се мажи го јадеш курот.
Иначе едини начин сликите да ги избришеш е уствари да избледеат со тек на време :LOL:
Не знам како да го напишам она што го мислам за Исламот, а да не добијам бан. Во Куранот имаш сура (ќе ти ја пратам ако сакаш) каде се дозволува и оправдува тепањето на жената. Сега дали тоа е одредена религиска слобода, тој фундаментализам, кој се шири низ Европа (посебно во Германија и Белгија)? Ќерката е буквално предмет за размена, тоа го има и кај нас. Договорни бракови, и потоа ние сакаме општеството да ни оди напред. Треба забрана за градење религиозни храмови. Имаме се помалку народ, а се повеќе храмови. Преку Тој ми е од оџата кој ме буди секое сабајле. Башка не е ни џамија, обична куќа е со озвучување. Друга работа е тоа што тука дали 1% се муслимани.

Не пијам, ама тешко дека овие слики ќе избледат. Башка тоа што сакаш да додадеш уште некои членови во дебатата. Не знам што да мислам за тоа.

Абе секс ти е како уметност, што ти прија - ок, сакаш прст у гз, нема проблем, важно е тебе да ти е убаво, односно на двајцата да им е убаво. Стварно не разбирам што има некој некому да му одредува што го привлекува и задоволува сексуално.

Не знам зошто ама сакам да умрам со главата меѓу нозе на оваа...
Автоматски споено мислење:

омг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom