Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Dimitri напиша:
Едно прашање, зашо сите барате места? Пробајте во движење некад, барем орален може така.

ti toa preporacuvas ili se falis???
mislev... me falis? :zver:

На хауба, долги светла, отворени врати, lamb of god у позадина и пуштени брисачи.

Ако веќе се нема каде...а зашто да не!:toe:

girlll напиша:
Ja vikam grupnjak da se proba u kola :pos2:

Sala na strana.. U kola samo :pusk:
Nema mesto za :hump:
I plus moze nekoj da te :violent1:
Ipak za :sekss: KREVET RULZ :D

Posle edna desavaljka.. Si go povlekuem postov :D
Sex u kola RulZ :D

Volkswagen напиша:
Имате/сте имале...секс во кола?
Можни се две позиции... над неа...или таа да...скока:)
Ако партнерката е 150-160cm :) Може и doggy да се изведе...)
Ми се чини дека не си се потрудил многу. Има баајги варијанти за задно седиште

DarkLord напиша:
Јас секс со кола нема шанси,Со мојата висина и на задни ни на предно нема да ме собере едино на халуба,ама тоа не се важи во кола
Of topic: мислам муабетов е ЗА во кола а не СО кола:pos2::pos2::pos2::pos2:

некои тоа го сакаат жешко ѕоне!! со ауспухот! или можеби некако со топлата хауба... разни фетиши има -))

Zosto da ne? nekogas e i mnogu dobro, malku tesno, ama ke se snajdeme, interesno e

Abe vidi vaka...mozis i doggy stule...se sto treba e da gi spistis 2te sedista, taa da se navrti i da si brkate rabota samo sto malce ke ti e tesko oti ke bidis malce na koso oti nema da mozis da se ispravis ali sepak super e.Ili ako imas soncev krov...glavata nadvor i brkaj rabota :P

Been there, done it, грчеви на 16 места, лупање глава у 5 места итн.... ама јбг, коа немаш ќе ќутиш.

Опел рекорд од 64 , цела спална назад е , иначе кола бива само за предигра на пат кон правото место или за оралка ....

a sto vikate na slednovo? Odis na vodno vaadis kebe od gepek i go postilas na hauba i si teras rabota. Veke ako nemas prostor u kola

zavisi u kakva kola...se salam i jas bev porano mnogu protiv toa ali najverojatno poso sum nemala uslovi...sega sekako imam i gi iskoristuvam
sepak krevet si e krevet baceeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Да сум имал ама само многу е тесно подобро е во камјон,или во кревет дома бидејки кога ке се е***е тоа де биде со задовлство а така во кола само ке се местите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom