Секс во евра, или?

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете бе некое курвиче од Велес,за пари што се мава,се опарив од празников,што раце избацив,само да пари да дојдам,ме фаќа криза..Не сум дупел нешто баги време

Така е, овластениот сервис нуди подобра и професионална услуга, дури даваат и сифилис, гонореја и сида гратис!

Значи само немаш зијан, само на плус си. (y)

Има земји каде проституција е легална и контролирана односно задолжителни се медицински прегледи на секои два три месеци... као од овој бесплатен секс со "сигурни " партнери-ки не се фаќаат болештини... Затоа си има превентива за safe sex, некој смешен процент на инфицирани од сида е преку сексуален контакт и то све у неразвиени земљи там по Африка...
Секс е неш најдбро и секој заслужува да го има што почесто то боље за поздрав и поквалитетен живот и затоа јас сум платил и пак би платил дали директно или индиректно дали кеш, пластика злато дијамнти контра услуги било што само да уживам во тие магични моменти на секс, ебење, водење љубов или како сакаш го дефинирај...

jas sum castel picka sme piele smetka 1500 i posle sum ja ebel ,i isto taka sum platil kurva da ja ebam 1500 isto mi se faka

jas sum castel picka sme piele smetka 1500 i posle sum ja ebel ,i isto taka sum platil kurva da ja ebam 1500 isto mi se faka
не е исто.
првата можи ке ти даела можи не, а втората сигурно.
а и ко ке видиш, дали ке и дадеш 1500 на рака или во пијачки поклони и слични работи, важно ти тие пари ке ги дадеш.
сега спрема тоа иди дека наполеон сепак бил во право;)

не е исто.
првата можи ке ти даела можи не, а втората сигурно.
а и ко ке видиш, дали ке и дадеш 1500 на рака или во пијачки поклони и слични работи, важно ти тие пари ке ги дадеш.
сега спрема тоа иди дека наполеон сепак бил во право;)

Haha taka e druze !!! (y)
Ne za dzabe se reklo plati pa klati ili pak za dzabe nema ni kod babe !
Se si ima cena, taka i seksot kako edna od najosnovnite bioloski potrebi sekako deka i toj si kosta, nikoja ne dava za dzabe !!!
Dali na nekoja kje i kupis nekakvo poklonce, obleka, kje i platis pijacki, lapacki i.t.n. ili pak dali kje i zavrsis nekakva druga usluga ili pak dali kje i gi dades parite direktno na raka(cash) toa ti e potpolno isto, vo sekoj slucaj tie pari kje gi dades, pa sega dali direktno ili indirektno, SEEDNO !!!
Spored mene i vrskata decko+devojka, kako i samiot brak maz+zena se na nekoj nacin sofisticirana prostitucija(no ete demek bila legalno), a da si platel ku*va bilo nelegalno !!!

Poveke od 5 godini ziveev u azija kade sto ima mnogu podrugi svakanja na ovaa tema. Da, imam plateno mnogu pati. Poslednive 10 god moze imam spukano nakaj $100-150 000 del moj pari del pari na firmata za koja rabotev (imav dozvola $200 dnevno da trosam na hotelski servisi megu koj i "masazi").

Najmalku imam plateno $5 za cela vecer partija u burma (tipkava bese super), a za najveke hmmm poveke pati imam dadeno 4 cifri u dolari za razlicni servisi na razlicni mesta.

Za tie sto se u moznost i sakaat luda zabava bi vi preporacal barem ednas u zivot da posetite Lady Marmalade zurka vo london. 150tina funti koj nema da vi bide zal sto ste gi potrosite.

http://www.ladymarmaladeparties.com/

Која е разликата помеѓу платен и не платен секс?
Платениот секогаш точно знаеш колку пари ќе ти излезе :icon_lol:
Никогаш не сум платил зошто сум немал потреба, но би платил да креснам некоја што стварно ми го прави кејфот. Зш да не.

Која е разликата помеѓу платен и не платен секс?
Платениот секогаш точно знаеш колку пари ќе ти излезе :icon_lol:
Никогаш не сум платил зошто сум немал потреба, но би платил да креснам некоја што стварно ми го прави кејфот. Зш да не.

денес то шо го видов не знам која цена би ја платил да се согласи :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom