Секс во евра, или?

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Има ситуации во животот кога некој направил/а или сака да направи нешто различно и интересно.Конкретно за ова ме интересира.

Дали сте платиле за секс? Ако НЕ, тогаш дали БИ платиле, кога,зошто и во кои ситуации?

П.С. Без непотребни коментари како е тоа нелегално, дали го осудуваме од морална точка и сл. Значи, конкретно за прашањето.
Повелете:)

До сега не,ама би платил ако мислам дека вреди,аком видам некоја ептен јака женска која би можел да ја легнам само на тој начин,зашто да не,а кога веке ја отвори темава ај да го читнеме и твоето мислење

Еднаш платив 60 евра во Нови Сад во хотелот ама беше екстра риба, да се заљубиш у неа

Секако дека не...
мРнО ако вреди она нема да ти бара да и платиш :)

G e G o напиша:
Нормално требит да си ептем глуп за да платиш за пи*ка

Абе ти ја плаќаш,на еден или на друг начин како и да е :).Која е разликата меѓу пијачка, вечера можеби, некој поклон и сл? Зошто НЕ евра или друга валута:raz: .
Инаку до сега не сум платила за секс, но БИ. Зошто да не?
Преку СЕ ми е од самобендисани типчиња кои мислат дека светот се врти околу нив.

Или, презафатена со обврски кои се неминовни во одреден период од животот и не ми треба врска:nenene: .Само добар секс!

Е сега прашањето е, колку кај нас има професионалци во таа област? Да не испадне „парите назад„:pos:
Дали машките се привилегирани со тоа што имаат можност за подобар „избор„?:pishtoldz

Абе ако ептен стане ризично да почнам да пресушувам тогаш би, ама сеуште не сум паднал до толку очајна ситуација.

Mozebi ako epten sum vo kriza bi platil ali rabotata e sto za tie sto se pred MRTV ne bi dal ni skrsen denar a tie se za plakanje a vaka na nekoja ne znam bi mi bilo glupo da i dadam pari ama nikogas ne se znae.

Ако плаќаме во кеш за да имаме секс со некого, тогаш тоа е проституција. Не сум толку до таму стасан да плаќам за да е**м. Да, плаќаш пијачка, се потрудуваш да ја заведеш и готово. One night stand. Не и плаќаш директно за секс, ако дошло до тоа, и тука е дистинкцијата. Ако е така, и сопругата си ја плаќам за секс кога и купувам разноразни подароци.
Во секој случај, сум сакал предизвик. Да заведам или да оставам да ме заведе. Пари за таква работа не давам. Јас би се чувствувал бедно и неспособно.

nikogas nemam plateno za sex...i nikogas nema da platam!
zasto da platis za nesto sto bez pari go dobivas?
sto znam?........
eden drugar si ima navika da si kaze:
najeftinata zena e onaa za koja ke platis
hm...

Ova plakanjevo epten mi mati vidik...panika ke me fati ako treba i za sex da platam od site fakturi sto mi se po doma...

Ako mislis na prva klasa profi- zigolo..da se pomislam. Ako voopsto ke mozam da si go dozvolam...skapi se be.
Se sto e pod toa, ne doaga vo obzir. Na krajot na kraistata, za sekoj sto ne spaga vo taa kategorija i gratis ke go imas vo istiot moment koga ke posakas.

JASMIN напиша:
Ova plakanjevo epten mi mati vidik...panika ke me fati ako treba i za sex da platam od site fakturi sto mi se po doma...

Ako mislis na prva klasa profi- zigolo..da se pomislam. Ako voopsto ke mozam da si go dozvolam...skapi se be.
Se sto e pod toa, ne doaga vo obzir. Na krajot na kraistata, za sekoj sto ne spaga vo taa kategorija i gratis ke go imas vo istiot moment koga ke posakas.

Тоа Де, так нормално:icon_cool . Ништо од тие гратис. Па што ќе ти се сметки кога и така можеш да ги имаш:devil3: .
Профи типче кое ќе знае како да си ги заработи парите.

П.С. Струмикс, единствено што не ме бендиса е она One night stand:toe: . Која е разликата меѓу плаќањето и тоа твоето?
Во секој случај МАЛКУ ПОВЕЌЕ гаранција за добар секс:wink:

Ми се случило, не сум платил директно, туку кога одиш некаде, културно е домаќинот да ти набаци нешто, не знам сега дали е платено за нив и какви договори си имаат, тоа што е важно е дека е прилично намалена потребата од муабети и шмекање пред секс и тоа понекогаш е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom