Секс со НОВА девојка за ПРВПАТ

• Креатор на темата Креатор на темата Janko01
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,

Ја отварам темава зашто сакам да споеделиме мислења и да размениме некои искуства. Мислам дека повеќето од тука ќе бидат отворени и искрено ќе ги споделат нивните искуства и мислења, вклучително и машки и женски.

Во раните дваесети сум и сум имал секс со неколку девојки досега. Кога сум бил во врска посебно сексот бил добар и се ок. Проблемот ми е во тоа што кога првпат треба да имам секс со нова девојка едноставно работите најчесто не се одвиваат како што треба. Досега ми се има случено со две девојки (двете згодни убави) тие да се согласат да имаат секс со мене а едноставно да не може да направиме да имаме секс, и тоа ми создава непријатности. Сега ќе објаснам подетално...

Се запознавме во дискотека, си пишавме на фесјбук, пиевме кафе неколку пати, се мувавме, и иде до момент кај што треба да имаме секс веќе, а имаме и место и време. Пред една недела ми се случи ова сценарио:

Во стан кај таа девојка седиме и пиеме алкохол навечер, ние двајцата сами (предходно читајќи меѓу редови сфатив дека веќе сака да има секс со мене) и се ок оди заебанции, смеење, искулирана атмосвера... седи до мене и така облечени се лапаме и се допираме (таа се навлажнува добро) мене на неколку пати ми станува и се ок... после некое време одиме во спална и се соблакаме голи и легнуваме и пак се допираме (таа тука веќе станува пасивна и чека само јас да ја допирам).

Јас ја допирам доле со раката и приметувам дека и е убаво до некаде, ама не толку како предходно кога ја допирав облечена, а и не е толку влажна (цело време таа е пасивна и само лежи), јас пробувам да ја допирам доле и да ја навлажнам и до некаде се навлажнува ама па ја за тоа време сум изгаснат и немам ерекција, и сега не можам да направам и таа и јас да бидеме запалени во исто време. Значи, кога девојката првпат се соблака пред мене и е пасивна, јас не знам како да направам да ја навлажнам и во исто време самиот да се запалам за и двајцата да бидеме загреани и да имаме секс.

И сега, две девојки биле голи со мене во кревет и не сум можел да направам да имаме секс а сме сакале, од тоа заклучувам дека нешто не е како што треба или има нешто што јас не разбирам добро? Ми се прави бед кога помислувам дека има машки што силуваат девојки а ја сум ги имал и не сум можел да направам да бидеме запалени во исто време и да имаме секс.... што е тука работава?

Предпоставувам дека некој имал слични искуства, ме интересира да опише некој како започнува секс со нова девојка првиот пат, кога пример кога таа лежи гола и е пасивна и срамежлива, како да ја запалам и ја да се запалам во исто време за да може да имаме секс... дали физички, преку разговор, со некоја поза или на било кој друг начин како одприлика започнува првиот секс со нова партнерка, дали може некој да објасни?

Може некој/а што има повеќе искуство (што менувале повеќе парнтери/ки) како најчесто се одвивал првиот секс со нова деојка, посебно кога имаш работа со сексуално срамежлива или неискусна девојка.Сите споделени искуства и совети кој се со намера да придонесат нешто се повќе од добродојдени....

Значи се чудиш оти девојкава се ,, одважнила ,, после неко време, а и тебе ти ,, паднал ,, подоцна?
Одговорот е или предолга предигра ( штом она се навлажнила, значи доста е предигра и тргај у акција ) или преголема пауза у истата ( нареден пат седете у соба кај што може и да имате секс, а не сеа ќе се преселувате ). А за тоа пасивноста, кажии у стил да се опушти, баци ја, со нејзината рака покажи и што да ти прави...ако не бива и тоа - честито, ти се паднала од оние ,, културните ,,. :toe:.

девојките ако ги оставиш без ништо дури и додека го ставаш кондомот може да се исушат. Девојките не можат да чекаат, девојките не знаат да чекаат. Имаш момент, ја палиш и одма и го ставаш зашто после може да се предомисли.

@Луси_Лу, се согласуваш ли ти со ова? Како ние не сме се предомислиле досега? :icon_lol:

Тумачете што ќе тумачите и привршувајте со анализите, треба да изградиме консензус по ова прашање

Пер со самото тоа што отвараш тема и се замараш со тоа прашање си осуден на неуспех. Мушко си бре ... прави што сакаш. Те боли кур.

Жени :) Штом се изгубила в спална рачунај дека во глава и е нешто од следното.
"Ееј чорапите кај ги собув, нема смисла на сред соба"
"Не ми рече овој ништо за макароните што ги готвев, зар не мy се свиѓат"
"А рерната ја угасив, м?"
"А ако се вратат моите што праиме ја и копуков овде"
..

Се зезам. Во дневна велиш се лапате и се допирате, в спална само се допирате. Тука си се изгубил. Продужи нешто лапање, лигавење по врат,грицкање увце, воздишки, така се влажни жена, не со допирање, не е маж :)

:zver:

Фала за коментарот, точно е ова што викаш држи вода. Пример, кога имам секс со некои што веќе добро ги знам и сум имал секс повеќе пати предходно - тогаш се оди спонтано и има лапање, страсти, доппирање се во исто време и од мене и од неа и баш таман е. Али коа траба да имам секс со нова воглавно има проблеми...

Фактички коа треба првпат да имам секс со нова девојка, незнам дали јас или тие вака ги гледаат работите... како да треба јас да ја запалам а таа да лежи и јас да направам се, а нејзина работа да е да ми го дозволи тоа, да чека и толку.

И сега во случајов... таа лежи гола и е пасивна (100% и се вртеше нешто низ глава како тие работи ти што ги спомна), ја одам подоле на креветот и со едната рака ја допирам неа доле,а со другата рака пробувам ја да го станам - и ни тоа ни тоа не бива! И така некое време и после се губи моментот и се се заебува o_O и сеа чаре...?

Дали може наместо тоа да го правам... подобри би било да пробам со лапање и близок контакт лице со лице па да пробам да ја активирам неа да се вклучи (пошто иначе таа како изолирана е и чека само), па да пробам така свртени еден кон друг да се допираме и може со таков пристап ке упали работава???

***Само јас да го станам и да и го пикнам со сила имам пробано и не успева кај сите, има некои женски со различна анатомија и мислам нема шанси да им го пикнеш без да се навлажнети (посебно тие така ситни женски) а има кај некои полесно влага и без да се навлажнети. Добар муабет! :D

Еве јас како женско да те посоветувам.
Убаво си почнал во дневна, и не само во дневна било каде да се најдете во ситуација да можете да имате секс, искористи го првиот момент кога се најаки емоциите. Оти девојките ако ги оставиш без ништо дури и додека го ставаш кондомот може да се исушат. Девојките не можат да чекаат, девојките не знаат да чекаат. Имаш момент, ја палиш и одма и го ставаш зашто после може да се предомисли. Сексот треба да биде спонтана работа, кога е ствар на договор многу филмови си прават девојчињата во себе и на крај нема да биде тоа тоа. Предиграта е најбитна, работи со уста и раце. Бакнувај ја допирај ја тоа ја пали. Како преминуваш од уста кон доле така соблакај ја. И не смееш да кажеш дека е гадно оралка. Како што на машките им е најголем филинг тоа, така и на девојките.И не мора да трае долго, нека биде кратко доволно да ја возбудиш. За понатаму си знаеш.... :)

Фала за одговорот, ми се свиѓа вака коа добивам совет и мислење од зрело женско.

Работава е што физички не беше баш најизводливо во дневната, а и таа ме покани вика ајде да одиме во спална. По тоа што си го напишала имам филинг дека тоа е тоа и дека добро ги разбираш работите... многу ми е битно ова:

Што мислиш како да пристапам кога е таа пасивна, лежи гола и чека (а гледам дека и е малце непријатно и се срами, а плус веројатно има и мисли во главата)...дали во тој момент физички да ја допирам да пробам да ја навлажнам, дали да пробам да ја опуштам со муабет без разлика што е гола, дали да ја залапам и да пробам да се допираме со телото... а во цела ситуација и ја треба да бидам загреан за да имаме секс. Ако можеш подетално да дадеш совет нешто како тоа погоре, стварно фала! Мислам ќе имам уште некоја шанса кај неа и не сакам да ја заебам работава и пак лошо да се осекаме... :)
Пер со самото тоа што отвараш тема и се замараш со тоа прашање си осуден на неуспех. Мушко си бре ... прави што сакаш. Те боли кур.

Да му ебем матер во право си... во камено време отварале теми на форум за вакви ствари... фати земи еби ај наздравје

Само опушти се и олабави се, никого не треба да импресионираш, биди си свој, имаш кур ... не се понашај ко да немаш.
Со превише размишљање делуваш несигурно.

Меѓу редови, давајте детални описи (посебно женски на форум) шо и како ги навлажнува ко ќе лежат голи
Јас ојдов по палома и да намалам телевизоро да можам да слушнам ако некој се наближува
:drk: Abe poarno zajkluci se fino lepo ;)[DOUBLEPOST=1449631322][/DOUBLEPOST]Nema tehnika i pravila. Samo oslobodi se i bidi spontan kako da ne ti e prvpat so nea, so dobra predigra ima samata da te ebe, kakva pasivna kakvi bakraci ;)

Последно уредено:
П.С: Циганска пичка вруќа пичка - ставаш свеќа внатре вадиш само конец. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom