Секс со бивши - добра или лоша идеја?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Лоша идеја. Емотивните последици се нагативни и за двајцата. Сексот ќе пружи моментално задоволство, но потоа следи чувството на вина и уште поголема тага. На крајот на краиштата некој од таа врска излегол повреден, а ова е само уште една фаза од повредувањето.

momci i devojki ljubovta e fizicko povrzuvanje megu dvajca t.e sex. Taka da so bivs/a epten e ok da se ima sex , dokolku ne ste vo vrska , no ako ste vo vrska i sex so bivsa e tuka malce se kompliciraat rabotite i moze mnogu nesta da se izgubat.....

Зошто да не, доколку не не сум во врска не би ми пречело,
сум се тресел со еднаш бивша, ама тогаш бев фри:toe:

Не гледам ништо лошо доколку и двајцата се сеуште слободни. Лично за мене, доколку бившата е во врска со некој друг во моментов кога имаме секс - задоволството е поголемо...:toe: хех.

Jas mislam deka sex so bivsi e losa idea,stom si raskinal znaci ne idela vrskata,a postepeno toj covek go mrazis,taka da i toj sex nema da bide toa toa,moze mislenje stom raksines gotovo...:pipi:

Ако ви се сака и на 2цата, ако сте биле задоволни во минатото (од сексот) зш да не се потсетите на добра стара времена :)

Го прифакам тоа, бидејки 5години се гледам со бивша и на двајцата ни е ок, безразлика дали она има или нема дечко ние се гледаме, истото се однесува и кај мене :vozbud:

Добра идеа!
Повеќето мои врски (најчесто оние подолгите) откога завршиле, продлжувавме со еден „специјален другарски однос“! :wink: Па ми се чини дури дека и сексот потоа беше подобар.
-Лошо би можело да биде доколку со ваквиот однос едната страна добива лажна надеж за обновување на врската.

Секс со бифши.
^
|
|
Добра ствар.

:медо:

Добро е ако се гледате после подолго време, се јавува онаа стара искра меѓу вас, и тогаш загарантирано сексот што следи е мноооогу добар. За после не знам, кај сите различно, зависи луѓе, зависи ситуација, како било, што било и мал милион други работи.
Сето ова важи ако раскинувањето било релативно пријателски, а ако врската завршила со летање на фенови или вазни...:pos2:

Секс вит Екс не е добра ствар. од лично искуство после раскинувањето со бившата се гледавме чат пат за секс онака Френдс вит Бенефитс или Фак Френдс кој како сака нмв и на крај испадна лошо. Затоа сто се враќаат спомени и неможе да биде само секс без чувства ако била долга врската нз мое мислење е ова :toe:

Сексот со личност од спротивниот пол никогаш не може да биде лоша идеја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom