Секс со бивши - добра или лоша идеја?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ako sum ja sakal nema sansi sex samo radi sex , ke se poebes samo ne cini toa

ako ne sum ja sakal ke ja ... vodam ljubov so nea , ic oko ne mi trepnue pa uste ako sama se nudi ... odma smesta go vadam na masa i argumentirame sto kako

Да, да, Љупчо. Секако дека прв човек на кој ќе и` текне да се пожали за тоа што раскинала ќе биде бившиот.
Ма дај не зезај:pos:

...ne zezam ma,,,stvarno e taka...shit happens...iliti, kaj sto ima luge ima i govna...:toe:

Ne go biva seksot so bivsi,jas ne sum imala takvo iskustvo ama mislam deka i da iam so nekoj si bifs bi mi se vratile nekoi spomeni,nesto sto porano me palele pak ke me popali i pak ke sakam da bidam so nego,bez razlika dali on i jas sum ja prekinala vrskata

Порано мислев дека е лоша идеја.... Ама сега мислам дека е супер :)

Bad, bad bad!Лоша идеја иако не ми се има случено..Абе ајде, ќе имаш секс, ќе ти се вратат некој чувства и емоции..и после? Пак да треба да си ја чукаш глата и да плачиш(доколку си остаен/а)..А доколку ти си раскинал/а па сакаш да имаш секс со бившата/бившиот, пак БАД! Треба да се размисли малце и за чувствата на другиот..Тебе би ти било убо, би си поминал/а убо..ама на другиот му фрлаш жарче надеж, а уствари ти си сакал/а само едновечерен провод

Bad, bad bad!Лоша идеја иако не ми се има случено..Абе ајде, ќе имаш секс, ќе ти се вратат некој чувства и емоции..и после? Пак да треба да си ја чукаш глата и да плачиш(доколку си остаен/а)..А доколку ти си раскинал/а па сакаш да имаш секс со бившата/бившиот, пак БАД! Треба да се размисли малце и за чувствата на другиот..Тебе би ти било убо, би си поминал/а убо..ама на другиот му фрлаш жарче надеж, а уствари ти си сакал/а само едновечерен провод

...zasto bre ste takvi...ima i bonus u toa...moz u megjuvremenu neshto podnauchile nekoj trik plus, pa ne e losho da se razmenat znaenjeta...i taka ednash bidnalo zasto da ne i po vtor put...pa i po tret...sekako chustvata ne bledneat tuku-taka...postojat zasekogash...neli?...

Абе фино лепо ќе си се договорите дека е само секс и ништо друго... Плус, боље со бившиот него со првиот што ќе наиде па после да се шират лоши гласини, нели? :wink:

Абе фино лепо ќе си се договорите дека е само секс и ништо друго... Плус, боље со бившиот него со првиот што ќе наиде па после да се шират лоши гласини, нели? :wink:
i so demek nema vaka da se sirat glasini a :pos2: :pos2: :pos2: ne me zafrkavaj pa istiot toj ke te otcuka barem na drugar mu a posle vidi ti.

Немој молим теееееееее..
А ако го сакам уште??? Ќе имам секс и...оп..одма нова надеж..не е то така:)И нема везе гласините..Та со едниот, та со другиот една вечер ако си..пак гласини ќе има

...pa normalno be...:)

...a bashka se praat site na princezi tuka, a garantiram deka skoro na site im se desilo da se plesnat so bivshiot...

...ste slushnale curi vie za "MAKE UP SEX"...???

...e toa vi e ona koa ke idete so dechkoto i ke se ispokarate i lom ke se napraite i ke raskinete-ama posle se smiruvate-normalna rabota e toa-(by the way)...i posle pak ples-ples i toa najbolje e otposle koa ke se plesnete so bivshio...

...abe na drugi da kazuete...nejkele sex so bishi...breeeeee...:pos2::pos2::pos2:

...a bashka se praat site na princezi tuka, a garantiram deka skoro na site im se desilo da se plesnat so bivshiot...

...e toa vi e ona koa ke idete so dechkoto i ke se ispokarate i lom ke se napraite i ke raskinete-ama posle se smiruvate-normalna rabota e toa-(by the way)...i posle pak ples-ples i toa najbolje e otposle koa ke se plesnete so bivshio...

...abe na drugi da kazuete...nejkele sex so bishi...breeeeee...:pos2::pos2::pos2:

На какво смирвање мислиш?

друже се е до принципите зависи кој какви ги има и дали воопшто ги има доклку сум раскинал со некоја значи дека нешто не штимало така немам потреба ни од секс со неа:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom