- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.202
- Поени од реакции
- 1.943
јас на едно предавање разбрав дека девојката може да забремени и ако машкото не сврши во неа...
повеќе не знам...
повеќе не знам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Потполно си во право..........И за време на сексот се излажува мал процент на сперматозоиди......Во течност со која се навлажнува самиот пенис....Tender Girl напиша:јас на едно предавање разбрав дека девојката може да забремени и ако машкото не сврши во неа...
повеќе не знам...![]()
kukli4ka напиша:Fala!Ama ne sme se razbrale bas dobro aj ke se obidam da objasnam podetalno.Partnerot ne e svrsil vo mene dosega odnosno ne sme imale vaginalen sex so eden zbor kazano samo lizenje i slicni vakvi raboti, i se sluci on da svrsi i dali moze nekoe spermatozoidce da navleze vo mene nesakajki ili nema sansi da se sluci takvo nesto?
Defragment напиша:Hmm edno prasanje..Imam eden problem.Veke 3 godini imam zenska i super e. Nikogas ne sum koristel kondom so nea ama sega pred nekoe vreme se sluci edno neverstvo od moja strana i koga dojde smaiot cin na seks, go staviv kondomot i...nisto. Ednostavno ne e istot cuvstvo i ne mozev nisto da napramMoram da priznam deka mnogu nezgodno mi padna ali pomina. Daj kazete nekoj sovet kako da se naviknam na tie prokleti kondomi..
![]()
libra напиша:Nema shansi!!! duri i da ti svrshi na p..ka od nadvor na vlakna na spermatozoidite ke im treba satelite navigation da stignat do materica tie se pametni ama ne do tolku.:pos2: izbrishi se so suva salfetka zatoa shto ne odat po kaldrma tie se dobri lizgachi i im treba neshto lizgavo. Samo pazi ako ti svrshi i 5mm vnatre veke si vo rizik lizgava si se do materica.Bez panika borbata zapochna ispravi se vertikalno stiskaj kolku shto mozesh da potisnesh sluz i sperma nadvor so toa gi namaluvash spermatozoidite od 3000000 na 1500000 i shansita od 100 na 50% zemi brzoo suv tampon i stavi go kako pri menstruacija celta e da se isushish vnatre kolku moze podobro so toa si namalila na 1 000 000 spermatozoidi i i 25% shansi. A sega pochni da se molish se do menstruacija ako ti kasni pravo na doktor ako potvrdi pravo na matichar.:pos2: :smir:
Tikvi4ka напиша:imam edno prasanje...
Zasto maskite sakaat da lizat?
Можеш да прочиташ доста интересни работи во темата Корисни совети за орал-почетници.....Tikvi4ka напиша:imam edno prasanje...
Овде инаку се бараат совети а тоа зошто сакаат да лижат ти не лижиш???Tikvi4ka напиша:imam edno prasanje...
PlayBoY напиша:ја имам едно проблем4е...
имам една другарка што со неа идам дури 4 години,ама врска без обврска,сме иделе,сме раскинале,пак сме се фатиле,пак сме раскинале и сега ПАК идеме!!!! а финтата у проблемот е тоа што,кога се лјубам со неа ја се ВОЗБУДУВАМ!!! и тоа само со неа,кај другите девојки што сум ги имал,не ми се дешава ова(да ти се дигне пенисот)...
сакам да прашам,како се вика онааа течност,која НЕ е "сперма" ама сепак пенисот испушта нешто,додека телото ми е возбудено!?