Секс помеѓу малолетник и полнолетник

• Креатор на темата Креатор на темата Baltazarr
  • Време на започнување Време на започнување

Baltazarr

Businessman
Член од
28 јули 2015
Мислења
5
Поени од реакции
5
Локација
Skopje
Ок значи јас имам 17 а мојата девојка 19. Дали тоа се рачуна како педофилија ако имаме секс или нешто? И ако може некој да ми препорача добар хотел да најдам соба за една вечер, и колку пари е. Фала однапред.

Сакам да убијам човек. Се' уште се двоумам и не знам дали е етички да одземеш човечки живот, па дојдов да прашам за мислење. И патем, кога сме више на темава, ако може некој да ми препорача брз и ефективен отров, без боја, вкус, мирис и да не може да го најдат на аутопсија.
Фала однапред.

Јас имам 20 а имам секс со 45 годишна шо има врска бе лупај таму не биди кретен :D

Сакам да убијам човек. Се' уште се двоумам и не знам дали е етички да одземеш човечки живот, па дојдов да прашам за мислење. И патем, кога сме више на темава, ако може некој да ми препорача брз и ефективен отров, без боја, вкус, мирис и да не може да го најдат на аутопсија.
Фала однапред.
@RickyLFC9 е по отровите, може да ти препорача нешто
:coffee:

MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS MODS.

Фала однапред.
Хухни му. ;)

Прашав пошто неа и претставува проблем возраста, ако некој успее културно да ми одговори без исмевање онда би било фино :)

Јас заклучив дека тој има 19 а таа 17, веројатно се договориле да ја еби ама му е страв да не биди ебен поради педофилија. Не се плаши другар, јас како 19-годишен на 15 годишна и се качив, терај дури ти се годините.;)

Прашав пошто неа и претставува проблем возраста, ако некој успее културно да ми одговори без исмевање онда би било фино :)
Педофил по дефиниција е некој којшто сака да кова деца коишто се испод 11-12 години.

Последно уредено од модератор:
Обратно годините братко :D и фала хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom