Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

@RickyLFC9 е по отровите, може да ти препорача нештоСакам да убијам човек. Се' уште се двоумам и не знам дали е етички да одземеш човечки живот, па дојдов да прашам за мислење. И патем, кога сме више на темава, ако може некој да ми препорача брз и ефективен отров, без боја, вкус, мирис и да не може да го најдат на аутопсија.
Фала однапред.

Хухни му.Сакам да убијам човек. Се' уште се двоумам и не знам дали е етички да одземеш човечки живот, па дојдов да прашам за мислење. И патем, кога сме више на темава, ако може некој да ми препорача брз и ефективен отров, без боја, вкус, мирис и да не може да го најдат на аутопсија.
Фала однапред.

Рековме без мирис.Хухни му.![]()
Не зборев за мирисот.Рековме без мирис.

Педофил по дефиниција е некој којшто сака да кова деца коишто се испод 11-12 години.Прашав пошто неа и претставува проблем возраста, ако некој успее културно да ми одговори без исмевање онда би било фино![]()
Не е педофилија, ефебофилија е ако е над 12-13 години.Законски спаѓа у педофилија, али уживај Хорхе ќе те аболицира сигурно. :Д
Тоа по дефиниција, а законски?Не е педофилија, ефебофилија е ако е над 12-13 години.