Секс на стол!

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
шанкерски стол :vozbud: добро звучи.
треба да се проба :sekss:

Сакаш друга ретардирана идеја, преку реченица во која има СТОЛ и СЕКС?
А секс на стол за хендикепирани??
Бог да чува сте!

А секс на стол за хендикепирани??
Бог да чува сте!

Не се нервирај бе, ќе најдеш и ти некој да те опушти...

До тогаш, помалце нервоза...

Бог да чува сте!

Не са нервирај толко де. Што има лошо во сексот? :toe:
мислата ти е на место, во претходниот пост. Али тука гледам малце нервоза, или ги смеша таблетите? :pipi:

Не се нервирам и прилично опуштена сум (бар кога станува збор за нормални ствари лајк класичен стол:))
Ама, воскликнување и доживување дека е кул се ново и различно во поглед на сексот, за да се покаже креативност и опуштеност е глупаво...

Anestezijo, а мор, а бе, секс на столче, а бе, секс како секс, исто, убаво ако се знае како, нели :):wink::wink:

А форумџии? а? А? А?
Симпатично нели? :)
Дали ви се допаѓа сексањето на стол? Па нормално дека ви се допаѓаа бее! Не ви се допаѓа? Зашто бее??
Абе...пенетрација си иде супер. Се гледате во очи со партнерот па дури и си разговарате и се смешкате слатко.
Па можете и да ја свртите...од другата страна...па да се дојде до фин поглед на грбот.
Форумџии и Форумџики....колку ја цените оваа поза и дали често ја практикувате?
Доколку не сте ја практикувале....столот под гз и гембајте се и уживајте.
Шмек тема и шмек поза!
Шмек!:wink:
Шмекерче, сега како што се запролетува ... не да ме попалуваш со муабетиве (а јас како што сум сингле) ... ме полудуваш ...:vozbud::smir::back:

Шмекерче, сега како што се запролетува ... не да ме попалуваш со муабетиве (а јас како што сум сингле) ... ме полудуваш ...:vozbud::smir::back:
Коњче вилинско...дали ова да го сфатам како знак и понуда за секс на стол? :wink: Иде пролет срцка, јас сум у форма а ти си врела. (и си сингле)....те полудувам...а сеуште те немам шмекнато!
Бејб...стеј тјунд за следната тема...којашто ќе те натера да се соблечеш гола пред компјутер.
до следно читање....
Шмек (попален).

smek, da si ziv i zdrav i da tee prav ak odes da go obrnes vilinskoto konjce so si ja otvoril ta tema :P scherzo :wink:
on topic:
imam probano i mn e cool :smir: inace ko sme kaj stolot mi tekna da kazam oti go imam isprobeno na rabotna masa u kujna i mn e zakon... Najtoplo vi go preporacuvam :pipi:

Добро е се да се испроба(место, позиција, положба:pos:) Кога одев на работа кај партнерот практикувавме на канцелариски... и беше многу јако, вреди да се проба;)

јас еднаш имав секс со столот лично и персонално.

se misli na stolcheto od avtobusot., e da vo transporten centar.,.. eheeeee edna zima .,. i toa se sluchi.,....otsprotiva vo kuzman site sobi bea zafateni.,.. pa so koleshkata ., i ttako to:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom