Секс на првиот состанок - по музичкиот избор

• Креатор на темата Креатор на темата Suvopi4est
  • Време на започнување Време на започнување
Мене сексот на првиот состанок воопшто не ми зависи од музиката, туку од тоа дали девојката ќе ми даде или не. ;)

А сега мала хумористична пауза:

„Дечко и приоѓа на девојка во клуб и после запознавање ја прашува:
Дечкото: А што музика слушаш !?
Девојката: Па што знам Нирвана, Металика, Линкин Парк...
Дечкото: Еее па супер и јас исто. Ај кај мене да ги „преслушаме“.

Нова кампања за зголемување на наталитетот: Слушај Рок!

пс. сега кога некој дечко ќе ви рече ај до кај мене да слушаме музика, барем знаете што значи. ;)

Не. Туку се вика: Што музика не слушаш? .... Епа ајде да ги слушаме кај мене

Абе проклета нека е буржоазијата и таа нејзина уметност, и тие капиталистите мора да се умешаат со тое нивните глупи анкети кој немаат веза, само да го лажат народот и да му продаваат воздух за дишење.

Хахахахахаа!!! и добиеш одговор... само немој да ми кажеш лејди гага!!!
на лејди гага нема да му се дигне.. а на џастин бибер заврсена е работата со Ох Ох Бејби бејбии бејби јоо ! :)

Статистиките ова го покажуаат, не значи дека е научно потврдено - лол xD

Штета шо нема џенцки кои слушаат вакви иструменталки, да бев во австрија или русија има еден куп вакви женски.
Хју Хефнер ќе бев.

Мислам дека Енигма доста добро идат со секс, како и Бери Белиот, ма да мене ми е кеиф и на Мастер оф папетс таман цел албум од почеток до крај да го исвириме да се исцедиме квалитетно што би рекле де :)
Е сеа лејди гага лејди гугу и тие пропратините со нив нит ги слушам нит некад би ми се нашле на репертоар за секс.

Точно е, колку што навистина ќе ти даде на првиот состанок, а не е ку*ва :)

Шознам,ја се омрсив на прв состанок со Инфектед Машрум и Шпонгл на плеер. :)

1301260559705.jpg

I think I'll stick with hipster chicks...

Штета шо нема џенцки кои слушаат вакви иструменталки, да бев во австрија или русија има еден куп вакви женски.
Хју Хефнер ќе бев.

Па се надевам има, барем оние што одат во дом на АРМ на класична музика секој четврток, а тоа се обично студентски по музичка уметност (од младите) :icon_bigg

Јас мислам дека нема врска многу музиката, повеќе пивото.
Добро де, не пивото, нешто пожестоко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom