Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
ете ке се запознајш со мили1980 подобро и ке му дајш, трпелив е тој, не мора на првата вечер.

Абе знаете, за респект е тоа што на нејзини години е писмена и ни враќа соодветно на провокациите. Има форумџии (општо, ликови на интернет) и од постарите генерации абе очите да ти истечат додека ги читаш и мозокот да ти експлодира за да ги разбереш.
Ваквите ставови што си ги има се вообичаени за нејзини години, се развива, создава принципи и сл. без разлика на тоа дека тие се менливи низ развојот.
Не сум саркастичен иначе.

П.С. И уште нешто, сите ја нападнаа на сите теми па шегата ја одведе ѓаоло. Не е еднакво и станува неинтересно :)

Да создаваш п..ка за иднина. За идните е.ачи и фраери,лепотани...богаташи
Тоа мајка ти и сестра ти може да создава. Создавам и ИМАМ тоа што во три животи ти не можеш да имаш. Затоа што не сум роб на мажите и нивните страсти. А ти што имаш освен мелење на форум?

Да создаваш п..ка за иднина. За идните е.ачи и фраери,лепотани...богаташи
Од кога на неколку пати ти ја залепи ти реши да го симнеш нивото уште подоле.
Па еве ти соодветен одговор.
Тоа мајка ти и сестра ти може да создава. Создавам и ИМАМ тоа што во три животи ти не можеш да имаш. Затоа што не сум роб на мажите и нивните страсти. А ти што имаш освен мелење на форум?

Ајде доволно е, прекинете и двајцата.

Искрено мое искуство тука кај нас немам искусено секс на прва вечер
али во бугарија коа бев на одмор не беше вечер посабајлечки беше
околу 12 на плаза и се стаив на една малку во море и за пола саат кај мене у стан ....
у странство иам искусено тука не

Не ми се верува како го нападнавте девојчето. :facepalm:
Што е најтрагично, маживе тука проповедаат дека сите жени треба да се рокаат на прва вечер, а ако некоја ви даде на прва вечер одма ќе ја лабелирате како к*рва, лесна, ороспија... лицемерие до даска. :)

Сигурно ќе бидете прекрасни родители... или кога станува збор за ваши ќерки, сестри, мајки магично се менува целиот муабет? :)

сум имал два пати ... ебеш облакаш гаќите и чао .. што тука не ви е јасно? не е препорачливо ама зашто да не .. дали ќе останете после во контакт со таа личност зависи од вас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom