Секогаш доцните или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
sekogas podranuvam....

секогаш сум точен или пред време ....но ми се случило на најглупави нешта да задоцнам како ...прв и последен ден во училиште :toe:

Најчесто не си дозволувам да каснам. Не сакам да не стојам на зборот, поточно да не стигнам во договорено време. Како и да е, во тоа улога имаат многу други фактори, па ми се случува и да подзакаснам, но ништо повеќе од 5 минути.

Ми стана навика да каснам барем пет минути.

Никогаш не доцнам, поради тоа секогаш ги чекам другите и се нервирам:)

Точно на време скоро секогаш спрема мојот саат на мобилен.

никогаш не доцнам. секогаш или пред време или точно на време. а многу мразам луѓе што доцнат, многу ме нервираат да ги чекаш со саати ова она(без навреда:smir:)

Е навистина лоша навика е да касниш, ама пуста навика то е :)
Вечно закасната... :)

Секогаш одам порано отколку што треба и се нервирам другиот кога касни. Не велам дека и мене не ми се случило да задоцнам за некаде, ама тоа е ретко и тогаш се нервирам двојно повеќе отколку тој што ме чека. Доцнењето на некој начин може да биде лесно поврзано со неорганизираноста, поготово на времето.

Заклучок: Мразам доцнење и мразам кога доцнам.

Мн. доцнам,и најчесто се нервирам поради тоа што доцнам.

Многу ретко доцнам, речиси никогаш. Гледам да не стигам прерано на договореното место, туку таман на време.
Секако дека ме нервира доцнењето на другите, особено ако е тоа претерано.

Скоро никогаш не доцнам или одам на време или подранувам некоја минута.Нешто што најмразам е некој кога доцни.Тоа е нешто што ме вади од такт што би се рекло.Работа која не ја ниту поднесувам и на која многу се лутам.

Каснам...ама глеам да се поправам...
Годинава фрчеа неоправдани (кои на крајот магично преминаа во оправдани) од каснење.
Знам понекогаш да дојдам порано 15 мин. коа ми е досадно ама повеќето пати сум на време.

Секогаш доцнам :kesa: незнам зашто!! Секогаш излегувам на време , ама или сообраќајот или нешто ќе ме спречи да дојдам на време :pos2:

Скоро никогаш не доцнам или одам на време или подранувам некоја минута.Нешто што најмразам е некој кога доцни.Тоа е нешто што ме вади од такт што би се рекло.Работа која не ја ниту поднесувам и на која многу се лутам.
И јас исто :smir: само шо не се лутам :) т.е се лутам некогаш ретко, ако чекам премногу долго ама и тогаш не кажвам дека се лутам :) нат дет кајнд оф грл :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom