Сека ја тужи Бијонсе?

Во медиумите не се крева никаква прашина, барем не во нашите. Освен ако Ексклузив, не го сметаш за медиум... А во Србија не знам, веројатно ако се зборува таму-целта е исполнета.:smir:
Остај ти сеа медиуми. На Сека по дома и се крева прашина. Сега сигурно најмила неколку луѓе да и кружат околу куќа цело време со што потоа ќе тврди дека тоа се луѓето на Бијонсе кои сакаат да ја киднапираат поради таквата изјава...
А кутрата Бијонсе сè што сакаше е да се зближи со Сека:nesum:

Сака да достигне светска слава на овој начин бе, кога не може преку тезга да прерипа натаму, вака ќе биде полесно, со лаење и зјаење:pos2::pos2::pos2:

Следно - Бијонсе станува плава и се здебелува. Сека ја тужи за кражба на идентитетот и си фаќа дечко црнец.

ако сека ја тужи бијонсе јас ке ја тушам сека!:vozbud:

ццц ова фолк распуштенициве почнале право да учат бе види ја оваа спонзорушава знаела тужба да поднесе а сигурно мајка и и ги чита текстовите за да ги научи зашо е неписмена

ццц ова фолк распуштенициве почнале право да учат бе види ја оваа спонзорушава знаела тужба да поднесе а сигурно мајка и и ги чита текстовите за да ги научи зашо е неписмена
Немој ти на Сека фолк распуштеница... Нејзина песна е украдена од светска ѕвезда...:nenene:

од кај сте сигурни дека таа ја поднела тужбата? па таа не знае и да пишува:kesa:

Јас неможам да разберам што е слично, песната само на почеток има два такта исти а минимум треба да има 4-тири исти за да има основа за тужба.

Немој ти на Сека фолк распуштеница... Нејзина песна е украдена од светска ѕвезда...:nenene:
ЏејЗи и рекол на Бијонсе дека треба малце да почне да се подобрува, и да се угледа на светските личности. Не и е крив никој на Сека што е едноставно толку позната. :шмизл:

Јас неможам да разберам што е слично, песната само на почеток има два такта исти а минимум треба да има 4-тири исти за да има основа за тужба.
Нели слушаш дека текстот е ист?:pipi:

Замисли сеа и Џеј ке го тужи ЏејЗи дека му го украл името. Сепак Џеј је бољи.

dzej-v.jpg
VS
jay-z.jpg

Сеа ги слушнав двете и стварно не знам на која основа оваа би поднела тужба за плагијаторство

Нели слушаш дека текстот е ист?:pipi:

Ја слушнав и само почетокот е исти само со два такта. И како што кажав МИНИМУМ треба да се има 4 исти тактови за да може да се даде на суд.

Како и да е јас навивам за Сека :smir:

Тактот на почеток е сличен далеку од истиот
бар мене ми се слуша дека е така
инаку натака песните се сосем различни
мала сличност на почеток и толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom