Сека ја тужи Бијонсе?

Таа е песната, одма се приметува. Дише Сека во секој дел од песната.
Единствено за што може да ја тужи е дека и прети во категоријата најдебел бут во светот.

Ќе се смеам ако тимот на Сека се одлучи за тужба... :pos2::pos2::pos2:
Муабетов, Сека не знаела за песната на Бијонсе дека постои, а Бијонсе украла дел од нејзина песна.
Замислите ситуација, влага Бијонсе дома кај неа во соба, и на ѕидот до креветот постер од Сека...
Јасно ми е дека можеби ова е сè само за да се промовира Сека малку повеќе, ама дефинитивно е многу беден чекор.
Во црногорски весник прочитав дека еден од најпознатите прфесионални музички критичари во Хрватска кажал дека песните немаат никаква сличност, поточно дека не се “украдени“ доволно тактови за да песната на Бијонсе се нарече слична, а не пак плагијат.

Секакви луѓе шетаат по светот...
Песните не да си немаат врска една од друга, а овие па уште размислувале дали да поднесат тужба... :pos:

Какво време дојде. Почнаа да крадат и да прават плагијати од Сека. :cheeky1:

Секоооо немој не се рчкај жити се...ако изгубиш ќе го јадеш од Џеј Зи

можда тоа и сака ...нема пробано со црнец изгледа ..
па зашто да не се проба и тоа

Bog da cuva, pa ovaa sega treba da ja tuzi Seka sto se osmelila ime da i spomne u javnost. Pazi SEKA :uvo:

Сек(с)а Алексиќ ќе ја тужи Beyonce:tapp:. Јасно е дека освен во првите 10 секунди нема никаква сличност ама како поинаку ќе привлече внимание. А башка и Beyonce беше во Хрватска па Сека сакаше да ја искористи блискоста и да се лансира во џет-сетот. Е арно ама кога се разбуди сфати дека дејстовото на "Аспиринот" поминало и дека тоа е само еден убав сон.

Таа е песната, одма се приметува. Дише Сека во секој дел од песната.
Единствено за што може да ја тужи е дека и прети во категоријата најдебел бут во светот.
:pos2::pos2::pos2: леле навистина добра забелешка...
Па шо и оваа Бијонси колку грдо го кршит гласот на почеток од песната ич не ми се бендисвит мене глупости во некоја нијанса е сличен почетокот но не знам зошто се крева толкава прашина во медиумите .

:pos2::pos2::pos2: леле навистина добра забелешка...
Па шо и оваа Бијонси колку грдо го кршит гласот на почеток од песната ич не ми се бендисвит мене глупости во некоја нијанса е сличен почетокот но не знам зошто се крева толкава прашина во медиумите .
Во медиумите не се крева никаква прашина, барем не во нашите. Освен ако Ексклузив, не го сметаш за медиум... А во Србија не знам, веројатно ако се зборува таму-целта е исполнета.:smir:

Ај, се селиме во ЧДА, нема иднина тука темава :icon_lol:

Инаку најновите информации стигнаа од CIA и се докажа дека всушност Бијонси и завидувала на Сека и кога ќе пораснела сакала да биде како неа.Дури сакала да сними дует со неа.Па не знам како не сте забележале дека голем број од концертите на Бијонсе се посветени токму на српската пеачка.Бијонси во изјвата за CIA рекла дека не гледала друг начин да стапи во контакт со Сека па на овој начин и го привлекла вниманието.
Бијонси сите те разбираме,сите сакаме да ја запознаеме Сека

Мислам греота е ....со кој памет...Поправка со кој силикон?
Од мн операции и липосукции се зашеметуваат овие на Балканов.Ама ако нек се порадува малце убо е тоа сањарење:pipi:

Кешки да ја тужи па бубрезиве да ми излезат од смеење:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom