Сеирски дневник

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
245
Локација
Zurich, Switzerland
Веб-сајт
www.kajgana.com
Тука можете да си тргате сеир на своја а и на било чија сметка се додека нема навреди. Идејата на топиков е ако имате сеирски ден да го споделите. Образложение: Го сакаме сеирот. :)

Пост скриптум
Дебилни и глупи коментари ќе се бришат.

Драг дневнику,
Ја си одам да си спијам сега. Доволно отрпнав. Се е ова мачење.

:wub: Мил мој дневнику,
Јас се извинувам вака што у ова доба шкрабам...утре ке те шкрабам повеке ако треба...ај доста ми беше денес од се и сешто...утре дај бар по нешто...ај да не трескам се и сешто...легнувам секоја вечер у пет и нешто...:icon_lol:

Мило мое дневниче...
Сега ќе ги одморам малку прстињата од тебе, ќе ја фатам метлата да зачистам, ти ветувам дека ќе внимавам како се однесувам со нејзе. Нема да правам она кое сум го правела со џогерот (знаеш ти за што зборувам, ти објаснав пред некој ден), ветувам!

dnevniku idam da spijam mnogu sum umoren mnogu nemozam vishe me bole se me bole ozbilno

zDrAvO mOj DnEvNiKu!!!

I ovaa kojznae koja vecer po red,iako e vekje 04:05,nemozam da se ottrgnam od postovite na kajganoviot forum! Tamu ke najdes se i seshto:od najobicni zafrkancii,najgolemi vistini/lagi,pa se do pouchni i korisni temi! Mislam deka se raboti za eden od najznachajnite forumi vo makedonski i svetski ramki i pretstavuva remek-delo na negovite clenovi!
Tokmu zaradi toa,i ovaa vecer ke ostanam da si sedam pred kompjuter i ke prodolzam da baram interesni postovi na koi so zadovolstvo ke repliciram..a ti,ostani mi so zdravje!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom