Се загрева предизборната атмосфера

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Па додека ни пишуваше можеше да ги избришеш сите постови што се надвор од темата...

Нека стојат за да видат луѓево со какви политичари Македонија прави држава :wink:

Бре сите сте за врека бе... абре треба да ве тужа сите за јавна навреда... Како смеете така кон идниот заменик прецедник на влада

Sorry swing boy :)

oНеформалниот лидер во сенка, сака пак да биде Премиер на Сонце.
Нема да ја превземе партијата само ќе го води штабот кој што до изборите ќе биде Бог и батина у Народна. Ако на изборите не дај Боже народна не напраи ништо нема гајле. Неформалниот лидер ќе ја напушти и ке формира Забавна.
Прво неговата заба, пардон Народна партија нема повеќе од 5-6 % (јас се сомневам и во толку) но ете можеби со од Шлак ке се соберат толку %. Со тие проценти зависно од распоредот надругите мислам дека неформалниот лидер ќе биде неформален министер за локална самоуправа во новата влада или евентуално за екологија.
Во негово време он таквите партиички како Нова Демократија ги викаше привезоци.
Ќе зборувал за Косово како закана за Македонија. За истото она Косово чии терористички лидер во негово врреме ја посети Владата на РМ малтене на ниво на највисока посета. Ајде вика да си збориме за македонските граѓани од втор ред. Ајде! За оние од Македонка пример кај што забавњаците од сегашна нардона грабаа купови платно за Биљана да го белела. За граѓаните кои во својата држава биваат секојденвно ЕБЕНИ од маџарските им конквистадори итд итд.
Секое враќање на Љубчо,Бранко или евентуално останување на Бучко е само тапкање во гомната во кои тие не ставија со наша поддршка и помош. Како не му срам на Љубчо да излезе да се топори не ми е јасно. Не дека сините се нешто арни, напротив комуњари неможе да бидат арни во ниедна комбинација, ама овој место да излезе да каже ќе работиме да ја собориме оваа власт и да и помогнеме на новата со нашите гласови он ќе станувал Премиер. Само го напали детево да се истрча ќе му го апнат в`ците гласот и после пак ке мора да везе 4години наваму натаму.

Ми се јави кандидатот за иден Премиер, го прифати моето извинување.

А извини другарке даниела за кого ти ќе гласаш?

Wow!Posle se ona shto mu se podmetna i priredi Ljupcho bash bi sakal da stane premier.I vaka i taka nema koj drug ,site se kako programirani luzeri.
Barem da vidam chistki i malku drmbanje na FAT BOJS koj ja prigrabija i ograbija Makedonija,nekolku pizdi da odgovaraat za maltretiranja i shikaniranje.
Pa osveta,ako ne drugo...i jas bi uzhival vo edna takva satisfakcija.Pa da vidite kako se naogja i sudi i presuduva korupcija.Chovekot e zrel za toa 100%
Nema ajr od site prashesti milijardi i politichari so golemi zborovi i mali dela.
Ova so rejtinzive se menuva za 24 sekundi~pa ke vidime kako i koj i do kade ke dojde.

Итар Пејо од Мариово напиша:
Wow!Posle se ona shto mu se podmetna i priredi Ljupcho bash bi sakal da stane premier.I vaka i taka nema koj drug ,site se kako programirani luzeri.
Barem da vidam chistki i malku drmbanje na FAT BOJS koj ja prigrabija i ograbija Makedonija,nekolku pizdi da odgovaraat za maltretiranja i shikaniranje.
Pa osveta,ako ne drugo...i jas bi uzhival vo edna takva satisfakcija.Pa da vidite kako se naogja i sudi i presuduva korupcija.Chovekot e zrel za toa 100%
Nema ajr od site prashesti milijardi i politichari so golemi zborovi i mali dela.
Ova so rejtinzive se menuva za 24 sekundi~pa ke vidime kako i koj i do kade ke dojde.

I jas:):)!!
Samo uste da go najdeme Petar Veliki so goooolemi muda .....da gi sobere site , pa i ovoj "zreliov" ,pa site na trupec .....eh , a od prodavanje na pravata od TV prenosot kup pari ke se soberat za vo budzetot :):):)!!!

SLaCk напиша:
А извини другарке даниела за кого ти ќе гласаш?
Znam deka nema da glasam za Ljubco, Buckovski, Petkovski, LDP ili Velija-partija.
A za kogo tocno ke glasam "zini da ti kazam" :lud:

И сега освен за кого ќе гласа Дана, нешто муабетов слабо???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom