Се' за воздушни пушки

• Креатор на темата Креатор на темата dare1
  • Време на започнување Време на започнување
Dali znae nekoj kade vo Makedonija ima airsoft puski? Znam za invictus ali tamu nema golem izbor i cenite se visoki.

Нема голем избор,а и скапи се.Имаш најблиску во грција и србија,гоолем избор,пиши само на гоогле аирсофт србија или грееце и ќе ти излезат страници со локација и цени и избор на оружја.

Има некој порачувано airsoft од интернет? Со закониве како е?

Дали некој продава Gamo IGT со или без пригусувач не е битно???
Доколку некој има нека се јави на 075 724 333 златко или 075 789 276 стефан

Здраво до сите,
Сакам да земам воздушна пушка 4.5 е сега дали се исплаќа да ја земам од бг.( поефтино ) или во мк. поточно во струмица . совет некој што зимал знае шо како е . позз

Каде во Македонија може да се најдат овие пушки и дали се со приближна цена како на интернет ?
http://www.pyramydair.com/s/m/Crosman_764SB_Pumpmaster_Air_Rifle/230/582

http://www.usgunsource.com/airguns/...-17-black-synthetic-stock-pump-single-sh.html

И има ли некоја страница каде може да се порачаат вакви пушки од НЕТ , оти до сеа не сретнав јас ..

без одобрение од МВР како мислите да внесете пушки од други држави?

без одобрение од МВР како мислите да внесете пушки од други држави?
По детални информации за ова ??
А и има ли од интернет страници каде се продаваат вакви пушки и вршат достава до МК ?

има многу страници од каде може да нарачаш или директно од производителот може да нарачаш, ама за да ја внесеш во Македонија мора да имаш одобрение за увоз и одобрение за транспорт кои треба да ти ги издаде МВР, без нив не може да внесеш ништо...

:):):):):)Друштво каде можам да најдам ѓонче за пушкава?

Attachments

• Suhl_150.jpg
    Suhl_150.jpg
    38,4 KB · Прегледи: 33
zdr imam vozdusna puska crvena zastava m56 no mi falat delovi mi treba zategacot i cilinder pa ako znae nekoj kade se prodavaat delovi da me informirate ili nekoj ako prodava polovni delovi pozz

Да не знае некој каде се продава оружје во Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom