Се за Samsung Galaxy Mini

• Креатор на темата Креатор на темата FIRMAN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
2
Sakam site da spodelam svoe mislenje okolu samsung galaxi mini,se razbira tie sto go koristat ovaj model,me ne interesiraat povejke raboti....Pozdrav....

Да и мене ме интересира за телефонов бидејќи во план сум да го земам.А конкретно ме интересира дали е брз,дали екранот на допир е добар,каква е камерата,која верзија на андроид ја има и колку сте задоволни од телефонов?

Јас искрено не би го зел овој телефон. Ако има други на понудата (доколку е од оператор) пуштете да видиме што даваат. Или ако ви е за вака од приватни мобилари, за тие пари има и подобри телефони.

Телефонцето е петка,сега засега добро ме слузи,има добри опции,камерата не е несто нај нај,али неми
игра улога мене барем то.допирот е супер нема некој заебанци брзо телефонце,па НЕНОБЕСТ ,доколку
сакас да го купис нема да згресис.за парите е добар телефон....Поздрав

Татко ми го продолжи денеска договорот на ВИП и го зема телефонов. Го пишува како Samsung Galaxy Pop Plus S5570I и за разлика од Galaxy Mini има процесор 832MHz :)

Го расчепкав некој саат и сега засега е супер, уште батерија како држи да се види :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom