Се во врска со Seamless 3D

• Креатор на темата Креатор на темата Troj4e
  • Време на започнување Време на започнување

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
Дали некој знае нешто во врска со "Seamless 3d "програмата или некоја литература да има?

не замарај ако немаш одговор ! можда ми е итно. терај си работа!

не замарај ако немаш одговор ! можда ми е итно. терај си работа!

Како прво не сме ти ние криви што незанеш да го користиш гугл, како второ, коа бараш помош треба да молиш, а не да глумиш шериф.
Ајде сеа оди на http://www.google.com и барај си тоа шо ти треба, а у случај ако незнаеш како се користи гугл пиши на него „How to use google“ и терај.
А ако ти е толку итно, ќе си платиш стручни лица да ти завршат работа или обучат.

Ако ти беше итно, темата погоре на линкот е означена како Важно: и оние кои помагаат при проблеми, најпрво таму проверуваат. :)
Постави си го прашањето таму.

Веб дизајн не работам одамна, инаку со драго срце би помогнал.
Имајте прекрасен ден...

:smir:

Како прво не сме ти ние криви што незанеш да го користиш гугл, како второ, коа бараш помош треба да молиш, а не да глумиш шериф.
Ајде сеа оди на http://www.google.com и барај си тоа шо ти треба, а у случај ако незнаеш како се користи гугл пиши на него „How to use google“ и терај.
А ако ти е толку итно, ќе си платиш стручни лица да ти завршат работа или обучат.

А ти па кој си неможеш да помогнеш што се мешаш фале ли ти нешто?

немора да напињаш кога гледаш дека никој од форумов не го користи тој програм
можеш и сам да си пребараш на гугл за туториали ќе најдеш сигурно
а на македонски јазик не верувам.

линк

Е тоа е македонштина неможе да ти помогне ништо ама пак се у право зашто си прашал ? цццц

--- надополнето ---

и мене ми треба литература за него не туториали барем воздржете се!

Само ке ти кажам земи си 3Ds max ili 3Dmaja имаш и туториали таа програм а ја знам не е нешто профи зависи за што ти треба ако не е за профи ондах вози со неа поззз

tema mi e za seminarska ama bas nisto pro nema u nea,sto se mora se mora.

Не знаев кај да пишам а да не отварам нова тема тука ке прашам да не знае некој кој е фонтот на Davidoff ? Ако некој знае нека пише побрзо итно ми е што побрзо тоа подобро :)
---
Решен проблем ;)

Пошо името ПОМОШ е безвезе, темата е преименувана во “Се во врска со Seamless 3D"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom