Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
За дечко едно 20 пати има пишувано. Од Драчево откачен тип, мрзелив (баш како мене), ги обожава Рибља Чорба, секогаш има најубав потпис и најмногу што сака во животот е ПИВОТО:vozbud:

Имењак мој..Игра поЌер,има 17 години,навива за Барселона,живее во Велес..И нон-стоп се слика со една девојка..Демек другарка му била :icon_lol:

Боро бе..нинџа од валандово..игра тенис..14 годишен момак..:bilokojzborсасасда:јак е бе:игра:

Мики 13 годишно момче од прилеп мислам дека беше:smir:, сака рап да слуша и кога ќе се собереме на мсн јас он и Драчево урнебес стануе

Мики 13 годишно момче од прилеп мислам дека беше:smir:, сака рап да слуша и кога ќе се собереме на мсн јас он и Драчево урнебес стануе
А мене веќе не ме играте а??:(:(:(

За тебе кажав..Заборавив да кажам дека имаш 2М на поЌер

А мене веќе не ме играте а??:(:(:(

За тебе кажав..Заборавив да кажам дека имаш 2М на поЌер

Ајде бе ајде и ти биди тука.
он топик: Имењак од валандово утре ќе трга за Албанија

Боро..од Велес..пепели на мсн прати..коа ке се собериме де:pos2::pos2:четворицата мускетари:pos2::pos2:17 години...поЌераш..и то..

Мики од прилеп,лудак голем:pos:
13годинки имет(треби да расни уше):baeh:
слуша рап највише,ја го заразив и со Рибља Чорба:pipi:
му купиле нов телефон денеска:helou:
и това,интересен момак ептен:salut:
Кажав веќе:pishtoldz

па вака....живее у драчево кај ридот:pos2:има 16...учи у Корчагин
Ќе иде утре на Македонија-Шпанија!:nerv:голема мрза е!лудо дете...хммм и сабајле беше на забар!толку ми текна сеа ако ми текне ќе допишам!:pipi:

дека е машко...се вика Марио и незнам колку години има!:pos2::pos2::pos2::pos2: и дека живее ваља у Ѓорче!

вака сеа..
тамара..!!(те нервира а?)од скопје,15 годишна,ухх..на патека што работи..:pos2:
то де..:ахаааа::е.нее:

Мики...13 години од Прилеп!најсекси аватар има!и праи топ миксои!:pipi:и да ме нервира коа ме викаат Тамара:jaj:

тамара,Тами од Центар,15 годинки,у Борис ќе учи од сеа,пола Драчевка е излеа:pos:
има баба и дедо тука,интересна цура
и така :)
ме мрзи уш да пишуем:pos2:

И дека има долга кафеава косичка!:wub:хаха и дека сака да се шишне али нормално ГО МРЗИ!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom