Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Од Охрид, прва година...расположена секогаш за муабет и то.

Александра од......Куманово мислам?
Нова е и само играчница пишува.

Бобан.Го викаат боби сигурно.Ја сака Македонија.Фраериште:pos2:Го сака Хитлерон.Сака:веслање,пливање,фудбал.Навива за Баерн.Од Дебар е.Мрази Албанци.Плачел кога Германија изгуби од Шпанија на европското 2008.Не го сака Гостивар:toe:Се кара со сите роднини,и односите се ради реда.Отсекогаш бил црна овца во фамилијата и се борел против се и сешто.За најдобри менаџери ги смета Гус Хидинк,Фергусон,Бенитез a најлош Венгер.Пред да има тест,дома на ворд,си искуцува на компјутер и на школо со усб.Доста е:helou:

16год...ја сака македонија до душа и толко:toe:

Бобан.Го викаат боби сигурно.Ја сака Македонија.Фраериште:pos2:Го сака Хитлерон.Сака:веслање,пливање,фудбал.Навива за Баерн.Од Дебар е.Мрази Албанци.Плачел кога Германија изгуби од Шпанија на европското 2008.Не го сака Гостивар:toe:Се кара со сите роднини,и односите се ради реда.Отсекогаш бил црна овца во фамилијата и се борел против се и сешто.За најдобри менаџери ги смета Гус Хидинк,Фергусон,Бенитез a најлош Венгер.Пред да има тест,дома на ворд,си искуцува на компјутер и на школо со усб.Доста е:helou:
:pos2::pos2:Добар си, имаш зеленко утре, активирај се на други теми више, имаш потенцијал .

:pos2::pos2:Добар си, имаш зеленко утре, активирај се на други теми више, имаш потенцијал .

Суштества бе не сум машко!!!:vozbud:Што е финтата со тие зелените,репутација де?Што ако има некој?Само 4/5 дена сум на форумов па...малку некои работи ми се нејасни:)

па знам, како се вика од кај е , уствари му имам психоанализа праено па таму имам напишано се шо знам за неа :pipi:

Несопирлив е :toe:

Женско мислам...18 години од Битола ако добро видов.... и то:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom