Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Има 16 години, регистриран е во Август 2007, моментално има 3.159 мислења, нема аватар...:)

Снежна убавица, сака снег, има 18 години мислам, има моментално 1.306 мислења и незнам зошто ама мислам дека ме ставила во нејзииот список на непожелни. :smir:

trance-addict, кантериста, хакер, 841 мислење има, регистриран јуни 2008

17 години, 1253 мисленја има, регистриран Јануари 2008 и тоа :)

16 години , 622 мислења регистриран јуни 2007 , одличен кантерист .. и то ..

Па средношколец претпоставувам, си гради свој став сега, паметно дете, фан на корн од далеку се гледа, металец е :) и тоа

Снежна убавица, сака снег, има 18 години мислам, има моментално 1.306 мислења и незнам зошто ама мислам дека ме ставила во нејзииот список на непожелни. :smir:

Оф топик: :nenene::nenene::nenene: Што ти е? Зошто би го направила тоа? :nesum:

Он топик: Има 18 години, регистриран е во Јануари 2007 и моментално има 5.917 мислења.

Прекрасна девојка , Заљубенка , 16-17 годишна .. мислења моментално 1,319 регистрирана во јули 2006

Оф топик: 14 - годишна пијандура? :ija: :uvo:
Он топик: Регистриран е во Февруари 2005 (постар член е од мене) а има само 40 мислења. :nesvest:

Оф топик: Тоа е поради тоа што на почетокот имаше една личност ме изнервира и прекинав да идам.... уште првата недела :) :) :)
Он: Снежна убавица...Ако си си го одбрала сама надимакот....ти си мало нарцисче....... што се санка на снегот :):)

Оф топик: Тоа е поради тоа што на почетокот имаше една личност ме изнервира и прекинав да идам.... уште првата недела :) :) :)
Он: Снежна убавица...Ако си си го одбрала сама надимакот....ти си мало нарцисче....... што се санка на снегот :):)
Оф топик: Си престанал да доаѓаш на форумов поради една личност??! :nesvest:
Каков пациент си ти? :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom