Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ќе те тепам! :) Дај ти слика де... Или немаш ? :pos:

Obozava da tepa nevini luge. Policajcite so dusa cekaat da napolni 18 godini, pa da ja zatvorat i da i sudat kako vozrasna =))

Ќофте е, чита весник на Вц- шолја, и голем couch-potato е. :pos:

Пишува дека е модератор, ама искрено, ја немам сретнато по многу теми. Делува по малку хипи, и има доста добар потпис.:)

KohlBass има 18 години, тука е од јуни годинива...мислам му го имам видено профилот на hi5...па толку

Rock Lady не ја знам, ама нешто ми вика дека иако е регистрирана долг период после мене, ќе ме престигне во постовите. Слуша рок, излегува по Кастро/Љубов/Custom Pub итн. Има доста позитивни мислења и зелени точки веројатно дадени од музички истомисленици, станува зависничка од форумов... И така :-D

Хм..прилично стар член(од поодамна де),нема многу мислења,по постовите гледам дека е заинтересиран за музика и се сеќавам дека едно време титлот под никот му беше Љубов у залеџу...

Убава,плавуша(но во позитивна смисла):) Заљубена до уши што секој може да го примети тоа. И мислам дека и се допаѓа една песна што и ја пратив пред еден месец:):)

Му знам име. Му знам презиме. Му знам улица на живеење. Му знам стил на облеквење. Му знам омилена музика. Му знам моментална работа. Му знам возраст. Му знам животна ориентација. Му знам телефонски број. А не го знам во живо :)

Прав агент 007:)

Има нови мартинки со портокалеви врвки:) хипик сака да биде, стои позади тоа што ќе го каже и се што ветила исполнува(барем за мене), поклонува убави подароци.
Слуша добра музика, знам од каде е но не знам како се презива:) знам дека има сестра и знам дека е премногу луда, сака да пие и да седи надвор до раните утрински часови.

deka e od tetovo, deka e u vojska, deka ima 19god...

Дебел, тром а.к.а неподвижен, исфрустриран админ на ДОТА, тренира одбојка, нема појма затоа Македонија е меѓу последните земји во Европа.

модератор е од бт е(валда) март е регистриран.... а да, и доабар аватар има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom