Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Навива за барселона...И користи Mozzila...Се вика Диме...:pos: Не да не го знам членов али според потпис,аватар...:)
Едит:Беше за Диме............................................

Па вака, сака Хип-Хоп, 14 години има, 911 мислења има!
Пријател ми е :) и то е то..

Igra fifa2008, si misli deka e kojznae kolku dobar... Naviva za timot koj vo sabota ke zagubi so 3:1.. Mal e uste za zenska i jasno mu e toa, toa mi se dopaga... Nema ciroza.

Igra fifa2008, si misli deka e kojznae kolku dobar... Naviva za timot koj vo sabota ke zagubi so 3:1.. Mal e uste za zenska i jasno mu e toa, toa mi se dopaga... Nema ciroza.
Хахаха, ме насмеа доста :)
Иначе не мислам дека сум добар у Фифа, затоа што сите се добри, некои ПОДОБРИ некои ПОМАЛКУ ДОБРИ!
А, ако загуби Манчестер Јунајтед 3:1, те частам ПИВО :) :) :)
За женска иначе не сум мал и то да напоменам :)
Тоа би било се..

Иначе за Потејто дознав дека е многу интересен човек :)

Pa... valjda saka prebrzo da porasne... Jas nemav zenska na 13 godini, on sakal da ima... dobro :)

Znam i deka mi duzi pivo, ima mnogu prijatelki..

Е, сега добро кажа за мене, само за пивото..не знам :) И за 20 дена пунам 14! Хахаха..

За Потејто, дознав дека гледа на грав!

Mnogu saka da ja fludira temava, a ne sfaka deka koga pisuvaat dvajca isti, ne e interesna.

se preziva tasevski zivee kumanovo ke polni 14 god naskoro:)to e to

Браво бе Прити :)
Ја за Прити знам дека е убава, дека е форум зависник регистрирана у септември и то е то..

колку шо читав за него шо пишуваа се убаво рекоа значи топ чоек ... постар член на форумов .. кул аватар.. има 3, 818 мислења и то.

Е па од релативно поновите членови е односно последно време е по активен, така го поштовам , не се труди да напиши некој тешки филозофски постој на форум е повеќе од забава . Нешто како хип хоп R&B бате . И то засега :)

Pa registriran e vo Januari 2007 ima 18 godini i duri 4,747 mislenja.Opustena licnost e koja ne se zamara mnogu

Не го познавам баш членот над мене .. а не е многу нов .. ете, регистриране во мај 2007 ... 303 мислења... претпоставувам дека презимето му е Димитријевски ...

хммм...донекаде ја познавам девојкава, барем преку мсн, знам дека е многу мила, убава и паметна девојка којашто знае безусловно да сака, и дека нема влакна на јазик, т.е отворено си кажува се што мисли :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom